Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η δυναμική Χατζηγάκη…

Σε ένα εύθραυστο, όπως διαμορφώνεται πολιτικό σκηνικό, ο Σωτήρης Χατζηγάκης μιλάει με βεβαιότητα για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μιλάει κομματικά και ζητάει την ψήφο από τους τρικαλινούς όχι για τον ίδιο προσωπικά, αλλά για το κόμμα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις δυο τελευταίες συγκεντρώσεις της ΝΟΔΕ και μιλώντας από καρδιάς είπε ότι «θα είναι αχαριστία να μην βγάλει η Ν.Δ. τρεις βουλευτές στα Τρίκαλα»!

Ο ίδιος, έτσι κι αλλιώς, έχοντας να επιδείξει χειροπιαστό έργο (… και όχι υποσχέσεις), έχοντας διαθέσει πάνω από 120 εκατομμύρια Ευρώ στον Νομό το τελευταίο 8μηνο, έχοντας ιδρύσει νέες υπηρεσίες και έχοντας εξασφαλίσει εκατοντάδες θέσεις εργασίες για την νεολαία μας δεν χρειάζεται να πει κάτι για τον εαυτό του.
Τον γνωρίζουν, τον αναγνωρίζουν και τον στηρίζουν οι τρικαλινοί. Και εξάλλου στις 5 Οκτωβρίου, μόνο ο Σ. Χατζηγάκης θα μπορεί να εγγυηθεί για τον Νομό μας.
Γιατί είναι βέβαιο, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, ότι θα έχει κεντρικό ρόλο και πάλι στο πολιτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί…

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου