Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Γιώργος Σπαθής - Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ


Η προεκλογική του εκστρατεία.






ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
6.00 ΠΑΤΟΥΛΙΑ
6.30 ΠΕΤΡΟΠΟΡΟ
7.15 ΚΛΟΚΟΤΟΣ
8.00 ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΕΣ
9.00 ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
6.00 ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
6.30 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
7.15 ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΙΚΑ
9.00 ΠΥΛΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
6.00 ΠΗΝΕΙΑΔΑ
6.45 ΖΑΡΚΟ
7.30 ΚΕΡΑΜΙΔΙ
8.15 ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
9.00 ΟΙΧΑΛΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
6.00 ΛΟΓΓΟΣ
6.30 ΣΕΡΒΩΤΑ
7.15 ΓΛΥΝΟΣ
8.00 ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ
9.00 ΚΑΛΥΒΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
6.00 ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ
6.30 ΛΙΛΗ
7.00 ΠΙΑΛΕΙΑ
7.30 ΦΙΛΥΡΑ
8.00 ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ
9.00 ΦΗΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
8.30 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΑΘΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


-----------------------------------------

Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ

Aποκαλυπτικός και καταγγελτικός ήταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Γ.Σπαθης στην σύσκεψη που έγινε χθες για το νοσοκομείο Τρικάλων ο oποίος τόνισε τα εξής :

“Είναι σημαντική η σημερινή ενημερωτική σύσκεψη για όλους μας και αποκαλυπτική ταυτόχρονα για την Ν.Δ. και τον κ. Καραμανλή .
Ζήσαμε έξη χρόνια την συνεχή προσπάθεια ξεθεμελείωσης του κοινωνικού κράτους και την κατάρρευση του ΕΣΥ ! Μονό τα (6) έξη δις € χρέη που είναι φορτωμένο το Εθνικό Σύστημα Υγείας τα λέει όλα.
Από μια κυβέρνηση και τοπικούς παράγοντες ,όπως τον Κ. Νομάρχη , που διορίζουν στο Γραφείο Συγκοινωνιών κτηνίατρο και Πρόεδρο στο Νοσοκομείο συνταξιούχο Δάσκαλο με τα γνωστά αποτελέσματα δυσλειτουργίας των οργανισμών αυτών , που τα βιώνει κάθε μέρα όλο και πιο οδυνηρά ο Τρικαλινός πολίτης !
Όμως στις 4 του Οκτώβρη όλα τα παραπάνω θα ανήκουν στο παρελθόν . Προσωπικά , θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την αναβάθμιση του ΕΣΥ . Άλλωστε απ’όλες τις θέσεις που υπηρέτησα , ως Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ , ως Δημοτικός σύμβουλος, ως Δήμαρχος , ως Νομαρχιακός σύμβουλος κλπ , στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις την ίδρυση και λειτουργία του Νοσοκομείου Τρικάλων .
Επίσης γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τα αιτήματα σας όπως αυτά αναλύθηκαν και στην πρόσφατη συνάντηση μας.
Όπως και πολλές φορές ως Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Σάκη Παπαδόπουλο επικεφαλή , φέραμε θέματα για συζήτηση και λύση στο Ν.Σ .Και αύριο με αποφασιστικότητα ως βουλευτής του Νομού , θα δώσω την μάχη για το κτίσιμο του ενός δίκαιου κοινωνικού κράτους και την αναβάθμιση του ΕΣΥ..”

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ

Ο Γ. Σπαθής υποψήφιος βουλευτής στις καθημερινές του ομιλίες καταγγέλλει και δηλώνει :
“Δεν είχαμε μόνο τις εξαγγελίες για την ανύπαρκτη ένταξη έργων στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής , καθώς και τις παράνομες προσλήψεις μέσα από τα stage που έκανε η κυβέρνηση τις Δεξιάς , τώρα έχουμε και δημάρχους προσκολλημένους στην Ν.Δ. που δεν λειτουργούν τους παιδικούς σταθμούς και δηλώνουν ότι θα τους ανοίξουν μετά τις εκλογές !
Μια τέτοια λογική εκβιασμού προς τους γονείς των παιδιών αλλά και όσους διορίζουν την τελευταία στιγμή δεν θα περάσει .
Ο Λαός πήρε την απόφαση του , στις 4 του Οκτώβρη θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ..”




ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΕ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της φαρκαδόνας , καθώς και στους επαγγελματίες της περιοχής έκανε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ.Σπαθης . Επίσης είχε γόνιμη συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας Κ.Τόλιο , όπου και ενημερώθηκε πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος , από την έλλειψη οικονομικών και κυβερνητικού ενδιαφέροντος.
Οι μικροπωλητές της φαρκαδονας ανάστατοι και απογοητευμένοι μετέφεραν στο Γ. Σπάθη την ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους για την συρρίκνωση του οικογενειακού τους εισοδήματος ! Μάλιστα χαρακτηριστικά είπαν : “Η λαϊκή αγορά της φαρκαδονας πριν μερικά χρόνια λειτουργούσε μέχρι της 3 μμ , ενώ σήμερα μετά της 11 το πρωί κλείνει γιατί δεν υπάρχουν καταναλωτές !!”
To ίδιο υποστήριξαν και διάφοροι έμποροι και επαγγελματίες της Φαρκαδόνας , σκιαγραφώντας με τα πιο μελανά χρώματα τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν. Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του προέδρου της ένωσης των ΕΒΕ φαρκαδονας Κ.Νάτσινα που είπε : “Είμαστε εγκατελλημενοι .. όλα τα μέτρα που παίρνονται από την σημερινή κυβέρνηση είναι για τους τραπεζίτες και τις μεγάλες επιχειρήσεις .. Εάν αυτό συνεχιστεί για ένα , δυο χρόνια ακόμη , η περιοχή φαρκαδονας θα ερήμωση από τους Μ.Μ. επιχειρηματίες.!”
Ο Γ.Σπαθης αφού άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα τους ,τους ευχαρίστησε και τους διαβεβαίωσε πως από την 5 Οκτωβρίου όλα αυτά θα αλλάξουν .Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γ.Παπανδρεου θα προχωρήσει σε όλους τους τομείς στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας μας.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

Μέσα από τις στενές και ισχυρές σχέσεις που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ.Σπαθης είναι και με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Φίλλιπο Πετσάλνικο .
Ο Κ.Πετσάλνικος ήταν ένας από αυτούς που βοήθησε για να κατασκευαστούν στο Ν. Τρικάλων , μεγάλα έργα .Όπως αυτό των σημερινών φυλακών , που ύστερα από συντονισμένες ενέργειες με τον Γ.Σπαθή και άλλους παράγοντες ήρθε στα Τρίκαλα και τις εγκαινίασε .
Οι συμπολίτες γνωρίζουν ότι ο Γ.Σπαθης μόχθησε και ήρθαν στον Νόμο μας διάφορα μεγάλα έργα ανάπτυξης .
Ακόμα γνωρίζουν ότι και στο μέλλον από την θέση του βουλευτή Τρικάλων θα εργαστεί με πάθος για τον ίδιο σκοπό .



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου