Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή πρώτη περιφερειακή εκδήλωση της τοπικής Ν.Δ. στην Πύλη


Χατζηγάκης: Πότε άλλοτε δόθηκαν 500 εκ. ευρώ στους αγρότες;







Πλήθος κόσμου παρά τη βροχή χειροκρότησε τους επτά υποψηφίους του ψηφοδελτίου

«οι μέρες του 81 που επικαλούνται κάποιοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά εφεύρημα από τα Αθηναϊκά πράσινα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» τόνισε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης κ.Γώγος


Παρόντες ήταν όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του κόμματος οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό

Σωτήρης Χατζηγάκης, Νίκος Λέγκας, Θεόδωρος Σκρέκας,Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα, Απόστολος Τσαντήλας, Κώστας Καλύβας, και Λαμπρινή Νικολάου καταχειροκροτήθηκαν από τους συγκεντρωμένους.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης τόνισε ιδιαίτερα τα μεγάλα ποσά που εκταμιεύτηκανυπέρ του Νομού Τρικάλων τους τελευταίους μήνες.


«Ο Ελληνικός λαός έχει γνώση, νου και αντίληψη και θα δώσει νέα εντολή διακυβέρνησης της χώρας στην Ν.Δ. γιατί δεν εφαρμόζει πολιτική του … χάους και χαϊδέματος των αυτιών και έχει να επιδείξει έργο. Πότε άλλοτε δόθηκαν 500 εκ. ευρώ στους αγρότες; Πότε άλλοτε δόθηκαν περισσότερα από 600 εκ. ευρώ για να μπορέσουν οι αγρότες να γίνουν επιχειρηματίες, πότε άλλοτε δόθηκαν περισσότερα από 200 εκ. ευρώ για τους νέους αγρότες και πότε άλλοτε δόθηκαν υποτροφίες για να μπορέσουν τα παιδιά των αγροτών να σπουδάσουν;», ανέφερε ο κ. Χατζηγάκης.

Ο Υπουργός κατηγόρησε το ΠαΣοΚ για την εκτροπή του Αχελώου λέγοντας «κρύβει την αλήθεια» και τόνισε πως «η Ν.Δ. έχει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος», ενώ σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά των τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης, αναφέροντας «Αντισταθείτε στα… χαζοκούτια και στα μηνύματα που επιχειρούν πλύση εγκεφάλου, μην ακούτε τις ψεύτικες σειρήνες και ξεσηκωθείτε για να δώσουμε τον καθαρό και δυνατό αγώνα».





Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο: