Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σπαθής: “ΚΑΡΑΒΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ” ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!



Συνάντηση με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Βασίλη Γιαγιάκο και με μέλη της Διοίκησης, είχε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Σπαθής, καθώς και με διάφορους επιχειρηματίες της περιοχής μας.




Ο κύριος Γιαγιάκος ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για την πορεία και τα προβλήματα που έχουν οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, θέτοντας του τις προτεραιότητες για την επύλιση τους και ζητώντας από τον κύριο Σπαθή την συμπαράσταση του.
Όμως και στις επισκέψεις που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής σε διάφορες επιχειρήσεις του νομού Τρικάλων, διαπίστωσε την όξυνση των προβλημάτων τους!
Ο κύκλος των εργασιών τους συνεχώς καταρρέει και η απειλή είναι άμεση για να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους!!
Ο Γιώργος Σπαθής τους επισήμανε ότι, “Η οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η ΝΔ είναι καταστροφική για τους επιχειρηματίες.. Αφού άφησε σαν καράβι ακυβέρνητο στην τύχη τους το πιο παραγωγικό κομμάτι της χώρας μας.. Άφησε τις επιχειρήσεις μας να θαλασσοδέρνονται και ιδιαίτερα στην περιοχή μας..
Δυστυχώς ο νομός Τρικάλων έμεινε πίσω σε ανάπτυξη. Από την 34η κατεβήκαμε στην 44η θέση!! Και βέβαια σε έναν «υπανάπτυκτο νομό» δεν μπορεί να έχουμε αναπτυγμένες και εύρωστες επιχειρήσεις..
Η ΝΔ έχει μεγάλη ευθύνη που δεν έγιναν τα μεγάλα έργα ανάπτυξης όπως η Ε65, η Σιδηροδρομική Εγνατία, η ΒΙ.ΠΕ κλπ, με αποτέλεσμα να μην πάει μπροστά ο νομός Τρικάλων και να μείνουν πίσω οι επιχειρήσεις μας.
Όμως από τις 5 του Οκτώβρη η ΝΔ θα ανήκει στο χθες.. Η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το πρόγραμμα της δεσμεύετε πολιτικά, να βγάλει από την κρίση την Χώρα μας, να αναπτυχθεί η περιοχή μας και να σταματήσει την οικονομική κατάρρευση των επιχειρήσεων..”





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου