Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Όπως και να μας πολεμήσουν ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ θα βγεί...


Για μεθοδευμένη προσπάθεια να φθείρουν τον ΑΟΤ έκανε λόγο στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΑΟΤ, Γιώργος Βαζάκας.






Γ. ΒΑΖΑΚΑΣ(Α.Ο.Τ):
Ήταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην κατηγορία. Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό και ξέραμε ότι παίζαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα αλλά ήμασταν έτοιμοι για να έρθουμε να πάρουμε το παιχνίδι γιατί ο στόχος μας ήταν το τρίποντο.



Θεωρώ ότι ομάδα μου έπαιξε καλά, ήταν πάρα πολύ δυνατή και μπήκε γρήγορα στο πνεύμα του παιχνιδιού. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός για μια ποιοτική ομάδα. Σταθήκαμε όπως έπρεπε και το παιχνίδι κυλούσε να κριθεί στο γκολ.
Στο 1ο ημίχρονο έκανε δύο φάσεις η Φιλιππιάδα αλλά δεν υπήρχε άλλη επικινδυνότητα για την εστία μας. Το 2ο ημίχρονο ήταν καθαρά δικό μας. Η ομάδα μπήκε δυνατά, με την είσοδο του Καλόγηρου κρατήσαμε την μπάλα μπροστά, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και κάναμε ένα γκολ.
Θεωρώ ότι πάλι κλάπηκε ένα πέναλτι από την ομάδα μου σε ανατροπή του Μίνγκα από τον τερματοφύλακα. Κάναμε φάσεις να κερδίσουμε το παιχνίδι και από ένα τυχαίο γκολ το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο.
Ήταν άδικο για εμάς. Τα Τρίκαλα θέλανε τη νίκη και η Φιλιππιάδα ήθελε να μην χάσει.


Εκεί που θέλω να μείνω είναι στον τρόπο που παίζεται το πρωτάθλημα. Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μου φορτώθηκε με κάρτες.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να έχουμε την φθορά των καρτών. Το μήνυμα το έστειλα στην διοίκηση. Υπάρχει μεθοδευμένη προσπάθεια να φθείρουν την ομάδα των Τρικάλων με την εύκολη κάρτα και την εύκολη αποβολή. Υπάρχει πρόβλημα. Όπως και να την πολεμήσουν πάντως η ομάδα θα βγει».

ΓΚΑΡΟΖΗΣ(Α.Ο.Τ):
"Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν το παιχνίδι για εμάς. Μας περιμένουν όλες οι ομάδες σαν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος .
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Σταθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε περισσότερο να παίξουμε με την μπάλα. Άσχετα αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος.
Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα γιατί προηγηθήκαμε, νομίζω ότι στεκόμασταν καλύτερα στο γήπεδο, αλλά δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ που μπαίνουν μια φορά στο τόσο. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.
Εμείς συνεχίζουμε. Πήραμε ένα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Βλέπω πολλά περίεργα τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αλλά νομίζω ότι με την ποιότητα που έχουμε και με τον κόσμο που είναι κοντά μας, στο τέλος θα πετύχουμε τον σκοπό μας».

ΛΑΠΠΑΣ(ΕΘΝΙΚΟΣ):
"Σήμερα είχαμε να παίξουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει σαν στόχο μόνο την άνοδο. Πέρα από αυτό είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα με το γήπεδο αφού με μια προπόνηση ήταν κάτι άγνωστο και για εμάς και τους παίχτες μας. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα.
Αν είχαμε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται θετικό για εμάς αλλά κυνηγήσαμε την νίκη μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όπως και η ομάδα των Τρικάλων.
Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, τον Πρόεδρο, την διοίκηση που κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να σταθεί αυτή η ομάδα στην δύσκολη κατηγορία. Να ευχηθώ και στην ομάδα των Τρικάλων να πραγματοποιήσει τον στόχο της και να ανέβει στην Β΄ Εθνική κατηγορία».

ΛΕΝΤΖΟΣ(ΕΘΝΙΚΟΣ):
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Το είχαμε συζητήσει όλη την εβδομάδα ότι θα έρθει μια πολύ καλή ομάδα για να παίξουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε δύο τετ α τετ που θα μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησαν λίγο τα Τρίκαλα και προηγήθηκαν. Πιστεύω πάντως ότι δεν ήταν τόσο καλή ομάδα. Με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε».






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου