Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Σιγουριά νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. στα Τρίκαλα


Κλίμα έντονου ενθουσιασμού και σιγουριάς από όλα τα μέλη του τοπικού ψηφοδελτίου αλλά και από πάρα πολλούς φίλους του κόμματος ότι και στις 4 Οκτωβρίου ο ελληνικός λαός θα δώσει εκ νέου εντολή στον Κώστα Καραμανλή και την Ν.Δ. για να συνεχίσει την διακυβέρνηση της χώρας και να την βγάλει από την κρίση επικράτησε χθες το μεσημέρι στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ. στα Τρίκαλα.





Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Μουζακιάρης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι «οι Έλληνες σε πείσμα όλων όσων επιθυμούν κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και σε αντίθεση με τα ψευδή και υποκινούμενα δημοσκοπικά ευρήματα, θα εμπιστευτούν τον Κώστα Καραμανλή για τρίτη φορά δίνοντας στη Ν.Δ. νωπή εντολή, ώστε να συνεχίσει το έργο της και να ολοκληρώσει το όραμα των στελεχών και των παιδιών μας».

Πρώτος από τους υποψηφίους μίλησε ο κ. Κώστας Καλύβας λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ με ψέματα και υποσχέσεις προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού, σε αντίθεση με τη Ν.Δ. που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, ενώ υπογράμμισε ότι στα 5,5 χρόνια, πέρα από τις όποιες παραλείψεις ή λάθη, έγινε τεράστιο έργο.

Στη συνέχεια, η κα Λαμπρινή Νικολάου τόνισε ότι «με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή επιλέγουμε το δρόμο της ευθύνης και της σταθερής προοπτικής. Το δρόμο της αλήθειας. Με στέρεα ανάπτυξη, με αυξανόμενες θέσεις εργασίας, με ισχυρότερο κοινωνικό κράτος», ενώ υπογράμμισε ότι η νίκη της παράταξης θα είναι νίκη για την πατρίδα.


Να κάνουν πράξη την ανανέωση στηρίζοντας με την ψήφο τους νέα πρόσωπα ζήτησε από τους συγκεντρωμένους ο κ. Αποστόλης Τσαντίλας λέγοντας ακόμη ότι «βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι ο πολιτικός θα πρέπει να είναι χρήσιμος πρώτα στους οικονομικά ασθενέστερους και μετά σε όλους τους άλλους. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι οφείλει να σέβεται, να αντιλαμβάνεται, αλλά και να αισθάνεται τον ανθρώπινο πόνο».

Αναφερόμενη στο διακύβευμα των εκλογών η κα Κατερίνα Παπακώστα τόνισε ότι ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε το δρόμο της ευθύνης, της τόλμης και της αλήθειας και ότι η Ν.Δ. έχει συγκεκριμένο σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση και κάλεσε τον κόσμο της Ν.Δ. να αφήσει πίσω τις δυσαρέσκειες και τις πικρίες για το καλό της παράταξης και του τόπου αλλά και να στηρίξουν τους πολιτικούς που αγωνίζονται πολλά χρόνια, έχουν άποψη και κρίση.


Στο κυβερνητικό έργο σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο αναφέρθηκε ο κ. Θ. Σκρέκας, σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια ο Νομός άλλαξε εικόνα μετά και από την αγαστή συνεργασία της κεντρικής εξουσίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους πολίτες ότι ο αγώνας για πλούτο και σταθερές θέσεις εργασίας στον Νομό θα συνεχιστεί και μετά τις 4 Οκτωβρίου.

Ότι ο νομός μας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή με εκπροσώπηση στα κέντρα αποφάσεων επεσήμανε στην ομιλία του ο υφυπουργός Οικονομίας, κ. Ν. Λέγκας και ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε μια σειρά μεγάλων έργων που δρομολογήθηκαν, όπως ο Ε-65 ο οποίος, όπως είπε, κάποτε ήταν ιδεολόγημα και τώρα είναι πραγματικότητα, η ίδρυση δεύτερου τμήματος ΤΕΙ στην πόλη μας, η επέκταση του Φυσικού Αερίου, η υλοποίηση προγράμματος απασχόλησης καθώς και η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων με στόχο την στήριξη της απασχόλησης.

Για ανατροπή του αρνητικού κλίματος που δημιούργησαν οι δημοσκοπήσεις και για θετικά μηνύματα νίκης της Ν.Δ. έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτ. Χατζηγάκης. Χαρακτηριστικά είπε ότι «ακόμη και τότε που τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων έδειχναν νίκη του ΠΑΣΟΚ, πίστευα ότι το πολιτικό και ιδεολογικό θεριό που κρύβει μέσα του ο κάθε Νεοδημοκράτης, θα αφήσει κατά μέρος τις πικρίες και θα πράξει και σ' αυτές τις εκλογές το εθνικό του καθήκον, ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στον Νομό μας θα εκλεγούν 3 Βουλευτές της Ν.Δ.

Χάρης Μαντέλλος



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου