Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Υπεγράφη στο Δημαρχείο η σύμβαση κατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Μονή


Τον δρόμο της οριστικής αξιοποίησης παίρνει το ακίνητο της Αγίας Μονής που η κ. Σοφία Μπούμπα μεγαλόψυχα δώρισε πριν από μερικά χρόνια στον Δήμο Τρικκαίων προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί το Πολιτιστικό Κέντρο της συνοικίας.




Όπως είναι γνωστό, το μεν οικόπεδο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τον σκοπό του, όμως το κτίριο είναι παλαιό χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχέδιο, και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η κατεδάφισή του και η κατασκευή νέας καλαίσθητης οικοδομής στη θέση του.

Σήμερα λοιπόν στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μονής» μεταξύ του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου και εκπροσώπου της εταιρείας «Π. Σγουραλής & ΣΙΑ Ε.Ε.», έργο που όπως ανέφεραν οι κατασκευαστές θα ξεκινήσει ευθύς μετά τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 217.281,62 ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνει από το πρόγραμμα «Θησέας».

Η ανάδειξη του εργολάβου, εν προκειμένω της εταιρείας «Π. Σγουραλής & ΣΙΑ Ε.Ε.», έγινε μετά από δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Τρικκαίων




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου