Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Εμφύλιος στο Βόλο. Άστραψε και βρόντηξε ο Μπέος για Νίκη Βόλου.




"'Οταν οι θεσμικοί γράφουν τους θεσμούς εκεί που δεν πιάνει μελάνι."




Ανακοίνωση-καταπέλτη με την οποία καταφέρεται κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, εξέδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χαρακτηρίζει «αυθαιρεσία» και «πραξικόπημα» την απόφαση της ΕΕΑ να εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) παρανόμησε ευθέως και προέβη σε χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής σε Π.Α.Ε. με την απίθανη ετικέτα «υπό αίρεση», αφού δεν έχει μέχρι σήμερα προσκομίσει η εν λόγω Π.Α.Ε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα σύμφωνα με τον Ν. 2757/1999 για τη συμμετοχή της στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Προφανώς η Επιτροπή υπό την Προεδρία του κ. Σταύρου Κουτελιδάκη, τέως Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, υπάκουσε σε πολιτικές σκοπιμότητες προεκλογικού χαρακτήρα, ασελγώντας έτσι στις πλάτες του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και δείχνοντας στις υπόλοιπες Π.Α.Ε που πληρώνουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις του σε Δημόσιο και ΙΚΑ ότι είναι παντελώς ηλίθιες και εκτός πραγματικότητας. Πουθενά δεν αναφέρει ο Ν. 2725/1999 χορήγηση πιστοποιητικού υπό αίρεση. Κατά το παρελθόν δε η ίδια Επιτροπή απέβαλε από τα Πρωταθλήματα ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Παναχαϊκή, ο Φωστήρας και ο Αθηναϊκός για μικρότερες ύψους οφειλές προς ποδοσφαιριστές και μόνο.

Το πραξικόπημα αυτό δεν θα περάσει έτσι απαρατήρητο και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Μοναδική σωτηρία των μελών της Επιτροπής είναι η παραίτηση από τα καθήκοντά τους, αφού για άλλο λόγο ετάχθησαν και άλλους σκοπούς εξυπηρετούν.

Δύο λέξεις συνοψίζουν το πρωτοφανές ατόπημα τους: ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ για την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που είναι υπερκείμενη Διοικητική Αρχή που τάχα εποπτεύει το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο.

Τέλος καλώ την ΕΠΟ και την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας να μην λαμβάνουν υπ’ όψιν τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α., αφού οι αποφάσεις της είναι διάτρητες, παράνομες και μη στηριζόμενες στο Νόμο».

http://www.sport-fm.gr/





Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΕΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΤΙ??ΦΟΒΑΤΑΙ...ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΚ!!ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή