Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων χρόνων ο Φορτούνης λέει ο Βλάχος...


Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην Αθλητική Κυριακή για τον Καλαμπακιώτη ποδοσφαιριστή







Η εκτίμηση του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχου, προς  ποδοσφαιριστή του συλλόγου και πρώην του  ΑΟ Τρίκαλα, Κώστα Φορτούνη είναι δεδομένη και φαίνεται και από τα όσα δήλωσε ο νεαρός τεχνικός για τον παίκτη στην «Αθλητική Κυριακή».



"Τι θα πει 16 και 17 χρονών. Και εγώ έτσι έπαιξα, όπως και ο Μαύρος. Αυτά τα παιδιά που έχουμε το αξίζουν και θα πετύχουν. Θα κάνω κακό στα παιδιά αν δεν τα βάλω να παίξουν.

 Ο Φορτούνης είναι προσωπική μου επιλογή, μετά από παρότρυνση του συνεργάτη μου, του Νίκου Κοτσοβού, ο οποίος γνωρίζει όλα αυτά τα νέα παιδιά καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα.

"Πίεσα", την ομάδα για να τον πάρουμε και ο κ. Μπάκος μαζί με τον πρόεδρο, τον κ. Μποροβήλο πήγαν στο σπίτι του παιδιού στα Τρίκαλα και τον φέρανε.

Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγει σε αυτή τη θέση τα τελευταία 10 χρόνια, και κυριολεκτώ! Είναι σπουδαίος παίκτης και δε φοβάμαι μην τον χάσω με τα καλά λόγια που λέω γιατί έχει ήθος, είναι από καλή οικογένεια και είναι σοβαρός.

Θα ρισκάρω και θα σας πω ότι αυτό το παιδί θα ξεφύγει σε λίγο διάστημα από τα εδώ δεδομένα. Θα πάει στο εξωτερικό. Έχει θράσος, έχει μυαλό σα να είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής, έχει ταχύτητα, έχει σωματικά προσόντα και ακούει.

Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Υπάρχουν και άλλα παιδιά και θα πάνε καλά".


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου