Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Άγρια δολοφονία 34χρονης Ρουμάνας στην Σαρακίνα Τρικάλων


Λόγοι ζηλοτυπίας όπλισαν το χέρι του δράστη κατά την Αστυνομία






Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» η είδηση ενός ακόμη δυσάρεστου γεγονότος στην επαρχία Καλαμπάκας.
Δεν πρόλαβε ο κόσμος να συνέλθει στο άκουσμα της είδησης ότι ένας 33χρονος το Σάββατο το πρωί έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο της Καλαμπάκας και την Κυριακή ένα ακόμη περιστατικό συντάραξε την τοπική κοινωνία.
Αυτή την φορά οι συζητήσεις αναφέρουν για έγκλημα που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ένας αλλοδαπός που διέμενε στο Δημοτικό διαμέρισμα Διάβας του Δήμου Καλαμπάκας οδήγησε την φίλη του σε αγροτικό δρόμο της Σαρακίνας και την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.
Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:
Σήμερα (25-10-2009) και ώρα 4.00, στην επαρχιακή οδό Σαρακίνας – Καλαμπάκας 38χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Δ.Δ. Διάβας, Δ. Καλαμπάκας Τρικάλων, για λόγους ζηλοτυπίας, πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα την 34χρονη αλλοδαπή φίλη του κατοίκου Δ.Δ. Διάβας.
Ο δράσης της παραπάνω πράξης συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα πλημ/κών Τρικάλων. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή από Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Καλαμπάκας.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία για το δεύτερο δυσάρεστο γεγονός σε διάστημα δυο ημερών διερωτάται τι ακριβώς συμβαίνει.
Το γεγονός της δολοφονίας της 34χρονης αλλοδαπής έρχεται να προβάλει με αρνητικό τρόπο για ακόμη μια φορά την Καλαμπάκα και αυτό δεν είναι καθόλου δίκαιο αφού οι κάτοικοι είναι φιλήσυχοι άνθρωποι και δεν έχουν δώσει τέτοια δικαιώματα.

Του Βαγγέλη Γκιάτα

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου