Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ουαί Φαρισαίοι υποκριτές...


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ τελείωσε. Ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε ; είμαστε έτοιμοι να πούμε εντάξει βρε αδερφέ, φτου και ξανά από την αρχή ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .



Πρώτοι από όλους μας οι ηγέτες μας. Όλοι μιλάνε για κρίση .Ποια κρίση ; εδώ μιλάμε για φτώχια, για χρεοκοπία ,όλοι για μέτρα για φορολογία για τεκμήρια αλλά όχι για αυτούς για όλους τους άλλους .

Πρώτοι από όλους οι βουλευτές μας ,οι των πολιτικών γραφείων ,οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοικήσεως, οι ειδήμονες των δημοσίων οργανισμών, των Δέκο, των Νοσοκομείων και τόσοι άλλοι, γνωστά κομματόσκυλα και τρωκτικά του δημόσιου τομέα.

Ήρθε η ώρα πατριώτες να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας να πούμε φτάνει ως εδώ και μη παρέκει .
Εμείς
μόνο εμείς ,ο απλός Λαός ,δεν χρειαζόμαστε κομπάρσους ηγέτες και συνδικαλιστές που στόχο έχουν μόνο τη καλοπέρασή τους και το τομάρι τους .Οι Ηγέτες θα βγουν μέσα από εμάς τους ίδιους .

Μας λένε οι ηγέτες αυτού του τόπου η περίφημη γενιά του πολυτεχνείου που γκρέμισαν την επταετία και πήραν τα ηνία της Πατρίδος στα χέρια τους. Το χρέος της χώρας έχει φτάσει σε απίστευτα μεγέθη, σε απίστευτα ύψη. Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό εμείς ή αυτοί ; .Αυτοί δεν ήταν που πήραν από Ε.Ε ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ; τι έγιναν αυτά βρε αδερφέ πήγαν για ανάπτυξη, για βιομηχανία ,για κατασκευή δρόμων πού ; για νοσοκομεία ,παιδεία που;.

Όλοι μας λένε για σπατάλες αλλά για τις δικές μας όχι για τις δικές τους . Εμείς δεν πληρώνουμε τις εισφορές μας στα ταμεία μας. την εφορία μας ΔΕΗ ,νερό ,ΕΡΤ, ΕΛΤΑ ,ΟΤΕ, ΙΚΑ ,ΚΛΠ ; ποιος τα διαχειρίζεται ;
Οι πολιτικοί με τους κολλητούς τους και έχουν το προνόμιο να μην έχουν κέρδος και να μην ελέγχεται κανένας .

Δώσαμε έγκριση εμείς να γίνουν Ολυμπιακοί αγώνες και να χρεώσουν την πατρίδα με 25 δις Ευρώ; Το κέρδος μας ,γεμίσαμε Πακιστανούς και Αφγανούς .
Μας ρώτησε κανείς εμάς για τους Μεσογειακούς αγώνες που πρόκειται να γίνουν και να χρεώσουν την Πατρίδα μας με μερικά ακόμη δις ευρώ .
Γιατί ; για να κάνουν κάποιοι το κομμάτι τους με ξένα κόλλυβα ;.


Μέχρι και σήμερα κανένας δεν έχει κατανοήσει τι θα μας συμβεί δεν θα μπορούμε να εισάγουμε πετρέλαιο, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης γιατί απλούστατα δεν θα μας δανείζει κανένας και δεν παράγουμε τίποτε για να το ανταλλάξουμε .
Μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι σκέψεις ο υπουργός των οικονομικών απέστειλε έγγραφο ότι μπορεί να γίνει υπέρβαση των μισθών των ΔΕΚΟ κατά 20% των μελών του Δ.Σ . ΕΛΕΟΣ.

ΣΤΑ ΕΛΤΑ οραματίζονται νέους υπαλλήλους και οι Βουλευτές μοιράζουν νέες θέσεις συνοριαφυλάκων .


Ο Βενιζέλος οραματίζεται Αξιωματικούς Αλβανούς ,Πακιστανούς
Αλλά ταυτόχρονα ζητάει από τους πιλότους μας να πετάξουν για την Ελλάδα .Στο όνομα της οικονομίας έκοψε τα μηχανοκίνητα από τις παρελάσεις και αρνήθηκε να διαθέσει ένα τζιπ για την περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής .
Αλλά διέθεσε 21 τζιπ και ανάλογο στρατιωτικό προσωπικό για το καρναβάλι της Ξάνθης .

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ και όχι οι ΑΡΕΣΤΟΙ έλεγε ο κ. Παπανδρέου. Αλλοίμονο στο νοσοκομείο Τρικάλων τοποθετείται διοικητής η κ .Πέτσα άριστη στο κόμμα αλλά από οικονομικά και διοίκηση άστο καλύτερα σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει τα πάντα έχει και τα ανάλογα τυπικά προσόντα !.

Στην ΕΒΟ τοποθετείται ένας πρώην συνδικαλιστής, εργαζόμενος στην εταιρία ξύλου. Τώρα τι σχέση έχουν τα ξύλα με τα αυτοκίνητα ουδείς γνωρίζει μόνο ο υπουργός που τον διόρισε .

Η υπουργός παιδείας στέλνει τον γιο της σε ιδιωτικό σχολείο και όχι βέβαια σε Ελληνικό αλλά διεθνές παράλληλα καταργεί την βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια .

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ; OΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΠΑΛΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ .


MA ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ; BEBAIΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ :

Μείωση των μισθών των βουλευτών κατά 50% ,κόψιμο όλων των προνομίων, αυτοκίνητων, προσωπικού, μετακλητών υπαλλήλων ΟΤΕ ,κινητά αγορά υπολογιστών ,σπιτιών ,γραφείων, ξενοδοχείων .

Τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν μείωση των βουλευτικών εδρών στο ένα τρίτο δεν κατάλαβα γιατί 5 έδρες στα Τρίκαλα .

Το υπουργικό συμβούλιο να αποτελείται από υπουργούς εξωκοινοβουλευτικούς χωρίς το δικαίωμα να πολιτευτούν .

Ένας Δήμαρχος και ένας αντιδήμαρχος κανένας αιρετός του δημοτικού συμβουλίου με μισθό .Κλείσιμο όλες της δήθεν δημοτικές
Επιχειρήσεις που μόνο χρέος προσθέτουν .
Κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και άμεσο έλεγχο των οικονομικών των δήμων από ορκωτούς λογιστές και απόδοση ευθυνών με δήμευση της περιουσίας του κάθε υπευθύνου.

Άμεση πρόσληψη στα δημόσια νοσοκομεία με διαγωνισμό απόφοιτων διοίκησης και οικονομικών με σύμβαση τριετή ανανεώσιμη .

Κανένας εργαζόμενος δεν θα συμμετέχει στο Δ.Σ κανενός δημόσιου οργανισμού .

Παντού να τοποθετούν άμεσοι ελεγκτές του δημοσίου που θα δίνουν λόγο μόνο στον υπουργό οικονομικών .

Κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο, άμεση απόλυση των υπαλλήλων που χρηματίζονται και άμεση απόλυση των λειτουργών της εκπαίδευσης που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα.

Κατάργηση των τριών καναλιών της κρατικής τηλεόρασης και όλοι σε ένα ενιαίο μισθολόγιο χωρίς κανένα διαχωρισμό, ο μόνος διαχωρισμός θα είναι τα τυπικά προσόντα πτυχίο κλπ

Κατάργηση όλων των υπερωριών και των εκτός έδρας. Μας συμφέρει να πληρώνουμε 3 υπαλλήλους για μια βάρδια παρά έναν που να μην εργάζεται και να μας δουλεύει .

Έλεγχο των ιατρών και των συνταγών. Να κόβεται αμέσως η σύμβαση αν ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός χρησιμοποιεί το βιβλιάριο ασθενείας κατά το δοκούν .

Άμεσο κλείσιμο των επιχειρήσεων και δημοσίευση των τίτλων που δεν εκδίδουν αποδείξεις και τιμολόγια.

Αφαίρεση αδείας όταν συλλαμβάνεται κάποιος να μεταφέρει λαθραία καύσιμα .

Η φοροδιαφυγή να γίνει κακούργημα και άμεση έκδοση των δικαστικών αποφάσεων κατά προτεραιότητα από ειδικά δικαστήρια .

Να μην υπηρετούν αστυνομικοί ,στρατιωτικοί ,εφοριακοί και όσοι σχετίζονται με την δημόσια διοίκηση στο τόπο καταγωγής τους.
Μεταθέσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα .

Και το κυριότερο να λειτουργήσει το κράτος και οι Βουλευτές να επιστρέψουν στο έργο τους που είναι στην Βουλή και πουθενά αλλού .

Γιατί αρχίζω να φοβάμαι το ποτάμι της οργής είναι ακόμη βουβό αλλά αλλοίμονο σε όλους μας .
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ


Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ






Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου