Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

3η αναρριχητική-ορειβατική συνάντηση στην Πύλη Τρικάλων


Ο Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης σας προσκαλεί στην 3η αναρριχητική-ορειβατική συνάντηση στην Πύλη Τρικάλων, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 21-24 Μαΐου 2010.


Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει προαιρετικά σε camping στην όχθη του Πορταϊκού ποταμού δίπλα στο αναψυκτήριο Νερόμυλος. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν αγώνες Bouldering με έπαθλα στους νικητές, ελεύθερη αναρρίχηση στα πεδία της Πύλης και ορειβατικές αποδράσεις στα βουνά της περιοχής. Ο γνωστός στο χώρο της ορειβασίας Νίκος Μαγγίτσης μας τιμά με την παρουσίαση των ‘7κορυφών’.


Θα ακολουθήσει το καθιερωμένο Party στον Νερόμυλο τη μουσική του οποίου θα επιμεληθεί ο Nikko.Z. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο blog του συλλόγου opopilis.blogspot.com και στο Group του συλλόγου στο Facebook : ‘ΟΠΟΠ (Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης)’.Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.

Όσοι θα θέλατε να λάβετε μέρος στους αγώνες θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας ή στο e-mail του συλλόγου (opoppilis@gmail.com)

Μ ε τιμή
Το ΔΣ του ο.π.ο.π.
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
6945893316 ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ
6977425719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου