Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΞΕΝΑΓΟΣ: Τον Ιούνιο η 2η Γενική Έκθεση Τρικάλων

Θα διεξαχθεί στο νέο «Εκθεσιακό Κέντρο», σε στεγασμένο χώρο, επί της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων όλων των κλάδων

Το διάστημα 3-8 Ιουνίου θα διεξαχθεί η 2η Γενική Έκθεση Τρικάλων με την ονομασία Xenagos EXPO 2010. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο Τρικάλων, στο 7ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας (πρώην εργοστάσιο «Κλωτσοτήρα»).


Ο συγκεκριμένος χώρος αναμορφώνεται προκειμένου να είναι σε θέση να φιλοξενεί ανάλογες εκθέσεις διαφόρων κλάδων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Βρίσκεται σε κεντροβαρή περιοχή, ανάμεσα σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα, ενώ η έκθεση θα διεξαχθεί σε στεγασμένο χώρο επιφάνειας 8.000 τ.μ., και σε αυτή θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις όλης της χώρας, Δήμοι απ’ όλη την Ελλάδα, Επιμελητήρια, η Τροχαία Τρικάλων και άλλοι δημόσιοι φορείς. Επίσης, έπειτα από αίτησή του, έχει εξασφαλιστεί και η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τιράνων (σ.σ. αριθμεί 75.000 μέλη) στην έκθεση, καθώς και η άφιξη πολυπληθούς
αποστολής Αλβανών επιχειρηματιών οι οποίοι, παρουσία διερμηνέων, θα έχουν επαφές με έλληνες επιχειρηματίες.


Πέραν των εκπροσώπων θεσμικών φορέων, οι επιχειρήσεις που αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή έκθεση και να εκθέσουν υπηρεσίες και προϊόντα, είναι περισσότερες από 150, ως επί το πλείστον από τη Θεσσαλία, αλλά και όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων οι «κατηγορίες» της έκθεση αφορούν τους κλάδους κατασκευών, εξοπλισμού και διακόσμησης, υπηρεσιών, τεχνολογίας, τροφίμων και ποτών, αυτοκινήτου κλπ..

Τέλος παράλληλα με την έκθεση προγραμματίζονται ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των εγκαταστάσεων του Εκθεσιακού Κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της έκθεσης κ. Ευθύμιο Καραγιάννη στο τηλέφωνο 6936588425.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου