Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΑΛΑΜΑΠ: 37ο Χωμάτινο RALLY SPRINT Λίμνης Σμοκόβου 22 και 23 Μαΐου

Η ΑΛΑΜΑΠ βρίσκετε στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση ενός ακόμη αγώνα στις 22 και 23 Μαΐου τον έναν από τους τρεις προγραμματισμένους αγώνες για το 2010 και συγκεκριμένα το χωμάτινο RALLY SPRINT


Η ΑΛΑΜΑΠ βρίσκετε στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση ενός ακόμη αγώνα – γιορτή με την έγκριση της Εθνικής επιτροπής Αγώνων και την άδεια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις 22 και 23 Μαΐου τον έναν από τους τρεις προγραμματισμένους αγώνες για το 2010 και συγκεκριμένα το χωμάτινο RALLY SPRINT που θα διοργανωθεί στην πανέμορφη, τεχνική και ασφαλέστατη ειδική διαδρομή της Αχλαδιάς που φέτος η λέσχη θα μακρύνει την ειδική συνδέοντας την με την ακροπολική ειδική διαδρομή της Μακρυρράχης που το μήκος θα φτάσει τα 12,5 χλμ. περίπου και με απλή διαδρομή 5χλμ.


Η οργάνωση που ήδη έχει αρχίσει από τώρα τη διαμόρφωση του δρόμου και παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες του χειμώνα που είχαν σαν αποτέλεσμα να ανεβεί η στάθμη της λίμνης Σμοκόβου και να σκεπαστεί ο δρόμος που κατασκευάστηκε το Δεκέμβριο, η ΑΛΑΜΑΠ πάλι με τη βοήθεια της ΤΕΡΝΑΣ Α.Ε. θα διανοίξει καινούριο δρόμο για τη σύνδεση της Μακρυρράχης ώστε οι αγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν να απολαύσουν έναν αγώνα «γιορτή».

Το 37ο RALLY SPRINT Λίμνης Σμοκόβου που συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και με τις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου Ταμασίου η ΑΛΑΜΑΠ θα κάνει το καλύτερο για τους αγωνιζόμενους και από πλευράς παροχών θα κάνει ότι είναι δυνατόν να λιγοστέψει το κόστος του αγώνα στους φίλους αγωνιζόμενους.

Ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα που θα είναι και αυτός μια γιορτή θα γίνει το Σάββατο 17:00-19:00 με ωράριο αυτοκινήτων το απόγευμα στην πανοραμική και ασφαλέστατη χωμάτινη πίστα της Ανάβρας μήκους 2χλμ. η οποία παράλληλα θα χρησιμοποιείται από τους αγωνιζόμενους και σαν chec down για 5 γύρους.

Η ΑΛΑΜΑΠ έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Ταμασίου, της Νομαρχιακής Αυτ/σης Καρδίτσας και της Επιχείρησης Λουτρών Σμοκόβου Α.Ε. καθώς και της ΤΕΡΝΑ Α.Ε (σε υλική υποστήριξη) και έχοντας γνώση της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης αποφάσισε για τους αγωνιζόμενους τις παρακάτω παροχές. Για τα εκτός Νομού Καρδίτσας πληρώματα το παράβολο συμμετοχής ορίζεται 100€, δωρεάν διαμονή και φαγητό και στα μέχρι σήμερα πληρώματα μέλη της ΑΛΑΜΑΠ η λέσχη ανταμείβοντας τους ορίζει το παράβολο συμμετοχής στα 60€. Το Σάββατο το βράδυ 22 Μαΐου θα διοργανωθεί μουσική βραδιά προς τιμή όλων στα Λουτρά Σμοκόβου.

Η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχών θα είναι μετά τις 6 Μαϊου και εφόσον έχουν κλείσει οι συμμετοχές του Rally Sprin Ζακύνθου για ευνόητους λόγους, συνεχίζοντας έτσι την άριστη σχέση και συνεργασία με τη λέσχη της Ζακύνθου

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο δελτίο τύπου για τον συγκεκριμένο αγώνα.


Για την ΑΛΑΜΑΠ

Καραντάνας Γιάννης



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου