Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Τάκη, άσε τις συνεντεύξεις και βούλωνε καμμιά τρύπα...

Και απάντησε σε ένα ερώτημα: Είναι αλήθεια για τα 130 χιλιάρικα που θέλει το Αριστοτέλειο για τη μελέτη να καθαρισθεί ο Αγιαμονιώτης;






Κι άλλη συνέντευξη, του Αντιδημάρχου έργωνκ. Παζαϊτη, στον Πρωϊνό λόγο αυτή τη φορά, (την δημοσιεύει ( κι αυτή ) η χαριτωμένη του δήμου το trikalacity.gr)

"Όπως επισημαίνει ο κ. Παζαΐτης οι παρεμβάσεις δεν θα περιοριστούν στις γέφυρες αλλά στο σχεδιασμό περιλαμβάνεται και η ανάπλαση των όχθεων του Αγιαμονιώτη στο τμήμα από τη μια γέφυρα ως την άλλη.

Στο πλαίσιο αυτό θα πλακοστρωθούν οι όχθες του Αγιαμονιώτη και θα τοποθετηθεί πέτρα ώστε να διαμορφωθεί σε χώρο αναψυχής.

Από τις παρεμβάσεις δεν θα μπορούσε να απουσιάσει κι ο καθαρισμός αυτού του ίδιου του ποταμού.

"Στο πλαίσιο των εργασιών που θα γίνουν στην παρόχθια περιοχή αλλά και στις δυο γέφυρες, θα καθαριστεί και ο Αγιαμονιώτης στο εσωτερικό του" τονίζει ο κ. Παζαΐτης."

Κ. Αντιδήμαρχε
στο ερώτημα της Ελπίδας Κουτσογιάννη (η οποία δεν..."μασάει")μπορείτε να απαντήσετε;

Με ποια λογική το τμήμα μελετών του δήμου Τρικκαίων μπορεί να εκπονήσει μελέτη για την ανάπλαση του Αγιαμονιώτη ποταμού, δεν μπορεί όμως το ίδιο τμήμα να εκπονήσει μελέτη για την ανάπλαση των παραποτάμιων οδών και πρέπει να καταβληθεί από το δήμο το ποσό των 130.000 ευρώ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για να εκπονηθεί η δεύτερη μελέτη;




Γαριβάλδη και Βύρωνος. Θα θρηνήσουμε θύματα...


















Δημοσίευσέ το στο:

9 σχόλια:

  1. τακη προχωρα σε θελει ολη η χωρα...και ειδικα ο γυναικιος πλυθισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΦΑΤΣΙΜΑΡΕ:
    ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ.
    ΈΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΈΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ...
    Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ Α.Π.Θ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΆΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ:
    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΈΒΑΛΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΈΧΕΙ ΜΕ ΤΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ E-TRIKALA?
    ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΦΑΤΣΙΜΑΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΚΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΜΑΖΙΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O LAOS PEINAEI KAI SEIS ASXOLEISTE ME MALAKIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ENAS ANTIDHMAΡΧΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ/////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta koutalopirouna phran fotia XYPNHSTE REEEE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΠΑΖΑΪΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΌΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΕ ΌΤΙ ΨΗΦΟΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΖΑΪΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ.
    ΦΙΛΕ ΤΡΙΚΑΛΙΝΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΤΑΜΗΛΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΕΛΑΣΤΟ ΡΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΑΠΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΟΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ.
    ΞΥΠΝΑ ΤΡΙΚΑΛΙΝΕ...
    ΠΕΣ ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑΜΗΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kaλυτερα ταμηλο παρα αγγελοσπανοτσαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή