Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Έπεσε η αυλαία του τέλους για τη φετινή σεζόν από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων


Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 με την προβολή της ταινίας "Departures" έκλεισε η φετινή σεζόν προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων.



Οι φίλοι της Λέσχης , πιστοί στο κινηματογραφικό ραντεβού τους, για μία ακόμη φορά συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον Μύλο του Ματσόπουλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβρη.


Εμείς σαν Δ.Σ., κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, θα πούμε ότι παρ' όλες τις δυσκολίες που συναντήσαμε, ανυπομονούμε να έρθει πάλι η στιγμή για την πρώτη μας προβολή της επόμενης σεζόν. Για όλους μας ήταν ένα εγχείρημα πρωτόγνωρο.

Ο κ.Κώστας Αθανασίου (τελευταίος πρόεδρος της Λέσχης) στάθηκε πολύτιμος αρωγός στο πλευρό μας , βοηθώντας μας να κάνουμε την αρχή και μετά όλοι μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι στην ονειροχώρα του κινηματογράφου μέσα από την ματιά τόσων διαφορετικών σκηνοθετών και σεναριογράφων.

Τίποτα, όμως, δε θα ήταν το ίδιο, αν δεν υπήρχατε εσείς, οι κινηματογραφόφιλοι της πόλης μας, που αγκαλιάσατε από την πρώτη κιόλας μέρα την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Θυμόμαστε όλοι με νοσταλγία το βραδάκι του Νοέμβρη που μαζευτήκαμε στα γραφεία του συλλόγου ΦΙΛΟΣ που ευγενικά μας παραχώρησε ο πρόεδρός του κ.ΝΗΜΑΣ για την πρώτη γενική συνέλευση της Λέσχης μας, της Λέσχης σας, της Λέσχης όλων μας. Σας ευχαριστούμε όλοι μας για τη στήριξή σας και

περιμένουμε προτάσεις ταινιών αλλά και κρίσεις σας για κάποιες που έχουμε ήδη δείξει στο mail της Κινηματογραφικής Λέσχης (kin.lesxi.trikala@gmail.com)




ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΤΗΛ:6986316460




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου