Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Δεν "τα χώνει" μόνο στην ομάδα,"τα χώνει" και σε αθλητικογράφους...!


Πλεξίδας: Μέλος της Τρικαλινής κοινωνίας και κάτι περισσότερο, εκπρόσωπος στη φίλαθλη Ελλάδα είναι η ομάδα. Όσοι το καταλαβαίνουν, το καταλαβαίνουν...Αγανακτισμένος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα (και πρώην πρόεδρος) Β.Πλεξίδας για πρόσφατα δημοσιεύματα σε τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, μιλάει για "ανύπαρκτους" αθλητικογράφους που μέσα από την ανεπάρκειά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και γεγονότα που δεν υπάρχουν, να σαμποτάρουν πρωτοβουλίες που βοηθούν την προσπάθεια ανόδου του ΑΟ Τρίκαλα στην Β' Εθνική.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ


Αγανακτισμένος ο Β.Πλεξίδας για πρόσφατα δημοσιεύματα


"Ευχαριστήριο" προς "ανύπαρκτους" αθλητικογράφους που μέσα από την ανεπάρκειά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα με θέματα και γεγονότα που δεν υπάρχουν, απευθύνει με δηλώσεις του στην σελίδα μας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Πλεξίδας.

Μιλάμε για πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας που αφορούσε την "προσφυγή" του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Χανιώτη και ανακύκλωση δηλώσεων ενός μάνατζερ-προπονητή-αναλυτή που ασχολείται με την Γ' Εθνική κατηγορία.

Και όλα αυτά την ώρα που η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα από την άνοδο στην Β' Εθνική...


Οι δηλώσεις Πλεξίδα

"Κατ' αρχήν τα γραφόμενα με θίγουν γιατί προσπαθούν να με παρουσιάσουν αφερέγγυο, παρ' όλο που σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ξεκαθάρισα πως "άπαντες" στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πληρωμένοι μέχρι τέλος Μαρτίου. |

Μιλάνε και γράφουν για δήθεν οφειλές τη στιγμή που με ένα τηλέφωνο στο λογιστήριο της ΠΑΕ (έχουν το δικαίωμα, τους το έχω δώσει) θα μπορούσαν να ξέρουν ότι δεν υπάρχει καμμία εκκρεμότητα. Οτιδήποτε κυκλοφορεί, μπορεί να διασταυρωθεί με ένα τηλέφωνο.


Πριν λίγες μέρες μιλάγανε για απλήρωτο ξενοδοχείο.! Τους έστειλα το τιμολόγιο. Μ' αυτά θα ασχολούμαι; Δεν μπορώ να καταλάβω, τι θέλουν να κάνουν; Να επηρεάσουν αρνητικά τους Τρικαλινούς φιλάθλους εναντίον μου; Εναντίον της ομάδας; Ένα βήμα πριν την άνοδο; Τι να πω;

Ενοχλούνται που δήλωσα ότι στηρίζω την ομάδα μέχρι τέλους για να πετύχει τον στόχο;

Επίσης, μόλις βγήκε ο Δήμαρχος και δήλωσε ότι έχει πρόθεση, (επαναλαμβάνω, πρόθεση) να δώσει πρίμ ανόδου άρχισαν να το σχολιάζουν αρνητικά λες και το πριμ θα το έδινε σε μένα και όχι στην ομάδα...

Θάθελα νάξερα τόσο πολύ αγαπούν την ομάδα; Δεν είναι η ομάδα μέλος της Τρικαλινής κοινωνίας; Κάτι περισσότερο είναι κύριοι... Εκπρόσωπος των Τρικάλων είναι στη φίλαθλη Ελλάδα. Από τότε που ιδρύθηκε, το '63 μέχρι τώρα.

Αν δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι αθλητικογράφοι αυτό, να αλλάξουν δουλειά...


Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Σχετικά με τον Χανιώτη. Ο ποδοσφαιριστής, ανήκει στον ΑΟΤ για 1,5 χρόνο ακόμη και θα τον υπηρετήσει όπως πρέπει. Ας γράφουν ότι θέλουν.

Με το θέμα του πριμ. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τον κ. Νάκη για την πρωτοβουλία να το εισηγηθούν. Ξέρω ότι το κάνανε για να βοηθήσουν, επειδή αγαπάνε την ομάδα. Αυτοί που αντιδρούν δεν ξέρω τι θέλουν. Το εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο; Καλώς. Όχι; Πάλι καλώς...

Πάμε τώρα παρακάτω...

"Ευχαριστώ" μερικούς "ανύπαρκτους" αθλητικογράφους που μέσα από την ανεπάρκειά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα και γεγονότα που δεν υπάρχουν, να σαμποτάρουν πρωτοβουλίες που βοηθούν την προσπάθεια, αλλά να ξέρουν κάτι:

Χαρίστηκα σε πολλούς, από δω και πέρα, δεν θα χαριστώ σε κανένα..."

Γράψε κι αυτό: "Φτάνει πιά, ανύπαρκτοι"

Γραφείο ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα
Σχόλια του fatsimare

Σ.Σ. 1:
Το γραφείο τύπου της ΠΑΕ μας έστειλε και την κασέτα της συνέντευξης (copyright) αλλά δεν πρόκειται (ΠΟΤΕ) να δημοσιευτεί για...ευνοήτους λόγους.

Σ.Σ. 2:
Σόρρυ ρε Χριστόφορε που οι δηλώσεις πάρθηκαν βραδυνή ώρα (σχετικά βραδυνή) αλλά η δημοσιογραφία που υπηρετείτε (εσείς) λένε δεν έχει ωράριο...

Σ.Σ. 3:
"Φλού", κανόνισε να τον "ξύσεις" αύριο πάλι, εσύ και ο "Τέρενς Κουίκ" του TRT και να έχουμε ντράβαλα.

Σ.Σ. 4:
"Μπάκακα" υπηρέτη των "διωγμένων" απο τον ΑΟ Τρίκαλα απ΄ότι κατάλαβες σε παίρνει και σένα η μπόρα....


Σ.Σ. 5
Μουτζαχεντίν, αν κατάλαβες με σένα τάχει. Εκείνον τον μάνατζερ-αναλυτή-προπονητή (απολυμένο προπονητή) που ασχολείται με την Γ'Εθνική τι τον φιλοξενείς;
Επίσης το τηλ. του Μάνου, δεν τόχεις;

Σ.Σ. 6:
Η παρούσα συνέντευξη θα δημοσιευτεί στο www.offside-trikala.gr το νέο μεγάλο αθλητικό portal των Τρικάλων που έρχεται σύντομα να ταράξει τα αθλητικά νερά... Σε ρόλο "Χρήστου Σωτηρακόπoυλου" η όμορφη συνάδελφός σας Κωσταντίνα Τσιοπελάκου.! (Ζητούνται αθλητικογράφοι)

Σ.Σ. 7

Blogger με τα "συμπράγκαλα" ετοιμάσου. Ο ρεπόρτερ "Θ.Κ" ζητάει "παπάδες" για μια φωτο. Προσλαμβάνεσαι...!

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου