Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Δυσαρέσκεια Ζόραν για την εμφάνιση της ομάδας με τον Φωκικό


Εμφανώς δυσαρεστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στάθηκε ο Ζόραν Μπάμποβιτς.



Ζόραν Μπάμποβιτς:
"Ίσως κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Είχαμε την τύχη και βάλαμε τα δύο γκολ τα οποία διαμόρφωσαν και το τελικό σκορ. Είναι πλεονέκτημα όταν μια ομάδα δεν παίζει καλά να κερδίζει. Εμείς θέλαμε το παιχνίδι. Κάναμε πάρα πολλά λάθη ενώ οι παίκτες φάνηκαν επηρεασμένοι και από το πρώτο γκολ που το πετύχαμε πολύ γρήγορα. Προσπαθούσαν με ατομικές ενέργειες να βρουν λύσεις.

Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε στα 90 λεπτά. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι πρέπει να συνεχίσουν αυτό που κάνουμε δύο μήνες. Εμείς συνεχίζουμε κοιτάμε το μεθεπόμενο και πιστεύω πως με τα Γιαννιτσά θα γίνει ένα ντέρμπι. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίζουμε. Υπάρχει και το παιχνίδι στο Βόλο. Αν η Νίκη Βόλου είναι σοβαρή μπορεί να κερδίσει την Βέροια. Κάθε ομάδα που είναι μπροστά θέλει να κερδίζει.
Συγχαρητήρια στον Φωκικό που έπαιξε ένα καθαρό παιχνίδι και καλή πορεία.


Μιχάλης Κασάπης:
«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικό για μας καθώς είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στο παιχνίδι. Μετά δεχθήκαμε δύο γκολ και είναι δύσκολο μέσα στα Τρίκαλα να γυρίσεις ένα ματς. Εμείς προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην εμφάνιση μας. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα».










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου