Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τον ΑΟ Τρίκαλα. Μέτρια εμφάνιση στην Κοζάνη


Με εντυπωσιακή παρουσία 400 Τρικαλινών φιλάθλων που ακολούθησαν την ομάδα στην Κοζάνη ο ΑΟΤ δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς μένοντας στο 0-0.





Η Κοζάνη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε την υπεροχή σε όλο σχεδόν το Α' μέρος. Ο Γιώργος Βαζάκας με διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε η ομάδα να βρεθεί αρκετές φορές στα καρέ των γηπεδούχων αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Το φιλμ του αγώνα

27' Ο Μαντζιάρης μπήκε μέσα στην άμυνα του ΑΟΤ, έσπασε στον Τομαρά ο οποίος απο καλή θέση σούταρε αλλά ο Τόλιος μπλόκρε σταθερά.
38' Απο κόρνερ του Μαντζιάρη, ο Κλαζογλου με σουτ έστειλε τη μπάλα λιγο άουτ.
41' Μακρινό σουτ του Μαντζιάρη απο καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα απο τα δοκάρια του ΑΟΤ, χωρίς να ανησυχήσει τον Τόλιο που ήταν σε ετοιμότητα.

43' Η πιο επικίνδυνη στιγμή για τα "κυανέρυθρα" καρέ όταν ο Μαντζιάρης απο το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, αλλά ο Τόλιος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ
64' Συρτή σέντρα του Ενόκ στην καρδιά της άμυνας της Κοζάνης, ο Μανουσάκης έκανε το πλασέ αλλά ο Βούρας απέκρουσε σωτήρια
82' Ο Αντωνιάδης βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε εύστοχα τον Βούρα αλλά ο διαιτητής κ. Κατσικογιάννης ακύρωσε το γκολ υποδυκνείοντας οφσάιντ.


Χωρίς πολλά λάθη η διαιτησία του Κατσικογιάννη του συνδέσμου Ηπείρου.

Οι συνθέσεις:
Κοζάνη: Βούρας, Βλάχος, Στεργιόπουλος, Κλαζόγλου, Χρέντσαρ, Λαζαρίδης, Τομαράς (62' Μπαγκανός), Δελήμπασης, Τσαλίδης (85' Αγγελούδης), Μαντζιάρης (92' Μέρτζιαν), Μετούσεφ.

ΑΟΤ: Τόλιος, Καρράς (48' Αντωνιάδης), Προβατίδης, Γιώτας, Σαββίδης, Τροϊρης, Τελκίνσκι, Μανουσάκης, Γκαρόζης, Καλόγηρος (60' Μίνγκας), Ενόκ (89' Διαμάντης).


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Προβληματισνός Βαζάκα - Ικανοποίηση Παπαδόπουλου

Γιώργος Βαζάκας
«Είχα επισημάνει όλη την εβδομάδα στα παιδιά πώς άλλο είναι το φιλικό παιχνίδι, άλλο το κύπελλο και άλλο το πρωτάθλημα.
Σήμερα χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο με τις δύο-τρεις καλύτερες ευκαιρίες να τις έχει η Κοζάνη αλλά και εμείς βγήκαμε με αξιώσεις.
Είχα πολλούς παίκτες σε κακή ημέρα. Η Κοζάνη είναι μια ομάδα νεανική και έχει τα τρεξίματα αλλά ήξερα ότι δεν θα αντέξει σε αυτό το ρυθμό.
Η έμπειρη η ομάδα η δική μου θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και όπως και ήρθε το παιχνίδι.


Και θεωρώ ότι ο επόπτης έκανε το μεγάλο λάθος. Το γκολ(σ.σ του Ενόκ) ήταν κανονικό από τι μου είπαν τα παιδιά.
Εκεί περίμενα να κριθεί το παιχνίδι, στο γκολ.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κοζάνη η οποία είναι μια δουλεμένη ομάδα, πειθαρχημένη, που ξέρει να στέκεται.
Για μας δεν είναι κακό το αποτέλεσμα αλλά μία ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο πρέπει να κερδίζει έξυπνα τα παιχνίδια και θα μπορούσαμε, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία.
ο ξεχνάμε γρήγορα, αφού ξέρετε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και μένουμε στον πόντο.

Έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο την άλλη Κυριακή(σ.σ Βέροια). Στόχος είναι για εμάς η νίκη. Αλλά δεν θα δεχθώ άλλη φορά τέτοια παρουσία, όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου».

Βασίλης Παπαδόπουλος
«Το πρώτο 45λεπτο ήταν δικό μας. Πήγαμε καλά τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και από τα δεξιά και τα αριστερά
Είχα παρακολουθήσει τα Τρίκαλα με την Καρδίτσα και είχε επισημάνει στους παίκτες μου ότι διαθέτουν μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου».







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου