Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Στήθηκαν τα εκλογικά «στρατηγεία» των κομμάτων στα Τρίκαλα


Από σήμερα άρχισαν να λειτουργούν τα εκλογικά κέντρα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.




Ζεσταίνεται το πολιτικό «κλίμα» στο νομό μας, καθώς απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες από το άνοιγμα της κάλπης στις 4 Οκτωβρίου.

Όλα τα κόμματα και οι υποψήφιοι πιάνουν θέσεις «μάχης» για την εκλογική αναμέτρηση ενώ σε αναβρασμό βρίσκονται τα κομματικά στελέχη που σχεδιάζουν την τακτική που θα ακολουθήσουν για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Τρικαλινούς πολίτες για τις προτάσεις και τις θέσεις των κομμάτων τους.

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, ενώ ήδη λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ, από τα οποία διανέμεται προεκλογικό υλικό.

Το εκλογικό κέντρο της Ν.Δ., βρίσκεται στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, σε κατάστημα που είχε νοικιαστεί τόσο στις ευρωεκλογές του περασμένο Ιουνίου όσο και στις εθνικές εκλογές του 2007.

Στελέχη της τοπικής Ν.Δ. εξέφραζαν σήμερα την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου, υποστηρίζοντας ότι επιτελέστηκε σημαντικό έργο από τη σημερινή κυβέρνηση στο νομό μας καθώς και ότι ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, μιλάει στους πολίτες με την γλώσσα της αλήθειας.

Τα «γαλάζια» στελέχη εκτιμούν ότι όχι μόνο θα καλυφθεί η διαφορά που δείχνουν τα γκάλοπ, αλλά και ότι η Ν.Δ. θα κόψει πρώτη το νήμα των εθνικών εκλογών.

Κλιμάκια αποτελούμενα από κομματικά στελέχη αλλά και νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν με την στήριξη του κόμματος, θα περιοδεύσουν από αύριο Δευτέρα στα χωριά του νομού.

Το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον πεζόδρομο της Απόλλωνος όπου υπήρχε ανάλογο κλίμα αισιοδοξίας από τα στελέχη του. Όπως τόνιζαν, οι πολίτες θα πειστούν από τις θέσεις και τις προτάσεις, κυρίως για την έξοδο από την οικονομική κρίση και θα αναδείξουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρώτη θέση και με αυτοδυναμία, ώστε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη τετραετία.

Η νομαρχιακή επιτροπή ετοιμάζει πρόγραμμα επισκέψεων σε χωριά αλλά και τέσσερις τουλάχιστον κοινές εμφανίσεις των υποψηφίων βουλευτών που ήδη έχουν ξεκινήσει περιοδείες και επαφές με τους πολίτες.

Επίσης, στην συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Τρικαλων τη Δευτέρα, θα παραστούν και οι επτά υποψήφιοι βουλευτές προκειμένου να καθορίσουν τόσο τις ημερομηνίες για τις κοινές εμφανίσεις όσο και να συζητήσουν οργανωτικά θέματα που θα συνδράμουν στον εκλογικό αγώνα του ψηφοδελτίου.

Τέλος, το ΚΚΕ, έχει στήσει το εκλογικό του κέντρο επί της οδού Μιαούλη, ενώ σήμερα ανακοινώθηκαν από τον Περισσό και τα ψηφοδέλτια σε όλους τους νομούς.

Τα στελέχη του ζητούν από τους πολίτες να καταδικάσουν τον δικομματισμό και να ενισχύσουν την «φωνή» του ΚΚΕ στη Βουλή καθώς, είναι το μοναδικό κόμμα, όπως υποστηρίζουν, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων.

e-enimerosi.gr



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου