Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλος Διαγωνισμός – Γιορτή Ανακύκλωσης στο Δήμο Τρικκαίων


Ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, να πάρουν μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.
Σ’ αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν τα σχολικά τμήματα των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων.





Στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που βρίσκεται στην Πλατεία Δεσποτικού, οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.
Οι μαθητές θα συλλέγουν συνολικά, ως σχολικό τμήμα, τα κουπόνια του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης του Δήμου Τρικκαίων.
Το κάθε σχολικό τμήμα για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό θα πρέπει να παραδώσει στο Δημαρχείο του Δήμου Τρικκαίων στις 16.12.2011 και ώρα 2:00 μ.μ. το σύνολο των κουπονιών του Μεγάλου Διαγωνισμού Ανακύκλωσης που θα συγκεντρώσει και θα έχει καταμετρήσει, αφού συμπληρώσει τα στοιχεία που αναγράφονται.
Τα τρία (3) μεγάλα σχολικά τμήματα με τα περισσότερα κουπόνια, θα κερδίσουν τρία μεγάλα δώρα – έπαθλα
1ο Δώρο: Ποδήλατο, για κάθε μαθητή σχολικού τμήματος
2ο Δώρο: Μp3, για κάθε μαθητή σχολικού τμήματος
3ο Δώρο: Μp4, για κάθε μαθητή σχολικού τμήματος
Η ανακήρυξη των σχολικών τμημάτων που θα κερδίσουν τα τρία μεγάλα δώρα , θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19.12.2011 σε χώρο και ώρα που θα σας ανακοινωθεί  με άλλη επιστολή. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πολλά, πολλά happenings.
Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε την θετική απάντηση του αιτήματός μας.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου