Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στη Δυτική Θεσσαλία ο Πύρρος Δήμας


Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, βρέθηκε σήμερα συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ο 4 φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.





Η επίσκεψη του Ολυμπιονίκη και Πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, σχετίζονταν με την προβολή του επικείμενου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών, που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Λάρισα.

Σε δηλώσεις του ο Πύρρος Δήμας ανέφερε ότι , «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Ευθύμη Ρεντζιά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στα Τρίκαλα, είμαι χαρούμενος που μπορώ και προσφέρω στα νέα παιδιά μέσω της ΕΘΝΟΑ (Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία) με το πρόγραμμα αυτό. Συνδιοργανώνουμε με την Περιφέρεια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Λάρισα την άλλη εβδομάδα 2-3-4 Δεκεμβρίου και είναι σημαντικό για την Ομοσπονδία μας σε αυτές τις δύσκολες ημέρες να κάνουμε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με τη βοήθεια της Περιφέρειας».




Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι «Σε λίγες ημέρες θα έχουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών ανδρών και γυναικών, αλλά παράλληλα θα έχουμε και μια σειρά εκδηλώσεων μέσω της ΕΘΝΟΑ, εκδηλώσεις που θα απευθύνονται στα νέα παιδιά που τους μυούν στον αθλητισμό και αυτό θα γίνει στη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα.



Είναι ιδιαίτερη τιμή που κάνουμε αυτούς τους αγώνες της άρσης βαρών γιατί η άρση βαρών πρέπει να θυμόμαστε ότι μας έδωσε μεγάλες χαρές, μας έκανε εθνικά υπερήφανους, μας έδωσε τη χαρά, αλλά και το μήνυμα ότι η προσπάθεια ανταμείβεται και ο μαχητής κερδίζει. Και σε μια δραματικά δύσκολη κατάσταση χρειαζόμαστε μαχητές που να δίνουν το μήνυμα της προσπάθειας».

Στην συνέχεια, ο Πύρρος Δήμας, επισκέφθηκε σχολεία των Τρικάλων και της Καρδίτσας, μοιράζοντας δώρα σε μικρούς μαθητές.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου