Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Το φωτορεπορτάζ από την Γιορτή μπάσκετ στα Τρίκαλα


60 φωτογραφίες
από την Γιορτή μπάσκετ πραγματοποιήθηκε  που έγινε μεταξύ των βατεράνων F.C. Barcelona και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδοςστο Κλειστό Γυμναστήριο των Τρικάλων παρουσία 1500 φίλων του αθλήματος





Το μπασκετικό κοινό των Τρικάλων αποθέωσε του βετεράνους παίχτες της F.C. Barcelona και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, όπως επίσης και τον «άσσο» του πάγκου Αϊτο  Ρενέσες




Η «Ασίστ Ανθρωπιάς» διοργανώθηκε με επιτυχία από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με τον Α.Ο. Πράσινη Γωνιά και τον Δήμο Τρικκαίων.


ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο ΝΕΟ
Τον αγώνα, που τα χρήματα θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα , τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Ευθύμιος Ρεντζιάς, ο οποίος αγωνίσθηκε στο 1ο ημίχρονο με την φανέλα της Barcelona και στο 2ο ημίχρονο με την φανέλα των Παλαιμάχων, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Απόστολο Κολότσιο και Βάσω Κάκλα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Μουζακιάρης και ο πρώην Δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος.


ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο ΝΕΟ

Για την ιστορία κέρδισε η ομάδα της Barcelona, ενώ χειροκροτήματα απέσπασε και ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων που παρουσίασε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο ΝΕΟ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ




ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο ΝΕΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου