Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η σημερινή συνέντευξη τύπου στα Τρίκαλα παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού


Στην τελική ευθεία στα Τρίκαλα ο αγώνας μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των παλαιμάχων Ελλήνων και της Μπαρτσελόνα καλαθοσφαιριστών.






Παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, δόθηκε σήμερα το μεσημέρι  σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, συνέντευξη τύπου, με αντικείμενο τον αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού σκοπού


Ο κ. Αγοραστός, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «Είναι μια διοργάνωση με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία για τα Τρίκαλα και όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μια διοργάνωση που την χαρακτηρίζουμε ως ασίστ ανθρωπιάς γιατί τα έσοδα της διοργάνωσης αυτής θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς» και πρόσθεσε

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Ελλάδας και της Μπαρτσελόνα, είναι ιδιαίτερη τιμή που τους φιλοξενούμε εδώ στη Θεσσαλία και εδώ στα Τρίκαλα. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους, εμείς προσπαθούμε να ενισχύσουμε την εικόνα, αλλά και να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία και την κοινωνία.

Παράλληλα να βγάλουμε προς τα έξω και μια εικόνας αισιοδοξίας προς τα έξω ότι η Ελλάδα μπορεί, ότι τα Τρίκαλα μπορούν και να διοργανώσουμε τέτοιες αθλητικές συναντήσεις με ιδιαίτερη αξία όπου οι Θεσσαλοί και οι τρικαλινοί μπορούν να δουν άσσους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι δόξασαν τα ελληνικά χρώματα, διακρίθηκαν στα παρκέ της Ευρώπης και όλου του κόσμου, να δουν είδωλα που ποτέ δεν συνάντησαν και να περάσουνε ένα μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν σταματάει στην  καριέρα κάθε καλαθοσφαιριστή ή αθλητή.

Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε πολίτης θα πρέπει να συνεισφέρει με την παρουσία του το Σάββατο 26 Νοεμβρίου εδώ στα Τρίκαλα και να πούνε είμαστε εδώ και κάνουμε ένα βήμα συνεισφοράς, ένα βήμα αλληλεγγύης, ένα βήμα αγάπης, ένα βήμα προσφοράς. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμαχεί με οποιονδήποτε μπορεί να έχει μια καλή ιδέα που θα είναι στο πνεύμα, στο νόημα, και στο μήνυμα της εποχής ότι όλοι μαζί μπορούμε, αναλαμβάνοντας ο καθένας την ευθύνη του.

Το μήνυμα είναι ο ένας για τον άλλον, αυτό το μήνυμα περνάει η «ασίστ ανθρωπιάς». Καλωσορίζουμε όλους τους αθλητές, όλο το περιφερειακό συμβούλιο και οι περιφερειακοί σύμβουλοι αγκαλιάζουνε αυτές τις πρωτοβουλίες και για αυτό βλέπετε ότι τις ενισχύουμε».

Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βάσω Κάκλα, ανέφερε ότι «Είναι μεγάλη χαρά για την πόλη και τον Δήμο Τρικκαίων να φιλοξενεί αυτή την πολύ ωραία εκδήλωση.

Συγχαίρουμε την Περιφέρεια για την πρωτοβουλία της, εμείς ως Δήμος πάντοτε βοηθούμε όπου μπορούμε, με τα μέσα που έχουμε και χαιρόμαστε πραγματικά να φιλοξενούμε ανάλογες διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε όλους τους αθλητές στην πόλη μας και πραγματικά χαιρόμαστε γιατί αυτή η εκδήλωση γίνεται για λόγους φιλανθρωπικούς και να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας».

Από πλευράς των Ελλήνων παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ο Μπάνε Πρέλεβιτς, επισήμανε πως «Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, όπως και με μεγάλη χαρά πηγαίνω όπου μας καλεί ο Σύλλογός μας για να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό.

Είναι ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε ο Σύλλογός μας και ένας από τους λόγους που και εμείς τον στηρίζουμε.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πρωτοβουλία της και τον Ευθύμη Ρεντζιά και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο και θα δούνε ένα αρκετά καλό θέαμα».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου