Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα δουν οι Τρικαλινοί την Ματούλα Ζαμάνη και τους "burger project" λόγω... κόστους !


- Θα δούμε όμως την Συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου και έξι μουσικούς τον Δεκέμβρη
- Οι αποφάσεις του Οργανισμού «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» του Δήμου
- Απορρίφθηκε ομόφωνα η πρόταση πραγματοποίησης  συναυλίας  με το νεανικό μουσικό  σχήμα « burger project » λόγω υψηλού κόστους.





Κρίμα, ήταν ένα από τα καλύτερα σχήματα που έπαιξε πρόσφατα στα Τρίκαλα και θα είχαν την ευκαιρία να τους δουν όλοι οι Τρικαλινοί
Δείτε το βίντεο από την συναυλία που έγινε στο "Κεντρική Πλατεία" πριν ένα μήνα

Τσιγγάνα - Ματούλα Ζαμάνη - Burger Project live @ Trikala



Κατά τα άλλα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α) του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011  συνεδρίαση στην  οποία  έλαβε  τις κάτωθι αποφάσεις:
   
1. – Ενέκρινε ομόφωνα την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κατά τον μήνα Δεκέμβριο και ειδικότερα:

 Α) Συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου και έξι μουσικούς την Παρασκευή   16/12/2011 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
 Β)  Θεατρική παράσταση με το έργο του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από το Θεατρικό Εργαστήρι  « ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ» την Πέμπτη 22  Δεκεμβρίου 2011 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων .
 Γ)   Θεατρική παράσταση με το έργο του Σωτήρη Πατατζή «Δον Καμίλο» επίσης από το Θεατρικό Εργαστήρι  « ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ» στις 4 Δεκεμβρίου 2011 στο    Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
    
--   Απορρίφθηκε ομόφωνα η πρόταση πραγματοποίησης  συναυλίας  με το νεανικό μουσικό  σχήμα « burger project » λόγω υψηλού κόστους.

2. Έκανε ομόφωνα αποδεκτή την αίτηση του νεοσύστατου συλλόγου «Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων»  περί παραχώρησης δημοτικού χώρου για την στέγαση και λειτουργία του. 
  3.      Τροποποίησε ομόφωνα τις υπ’ αρ.68/2011 και 91/2011 αποφάσεις του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός» , που αφορούν την διαγραφή και την εγγραφή  νηπίου .
 4.       Ενέκρινε ομόφωνα την διαγραφή οκτώ νηπίων από τις δυνάμεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» για το σχολικό έτος  2011-2012  για διάφορους αιτιολογημένους λόγους.
5.       Ενέκρινε ομόφωνα την εγγραφή  έξι  ( 6)   νέων νηπίων ,   στους βρεφονηπιακούς σταθμούς  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ για το σχολικό έτος  2011-2012 .
6.       Ενέκρινε την μεταγραφή ( 2)    νηπίων   στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» για το σχολικό έτος  2011-2012 .

7.     Ενέκρινε ομόφωνα την απαλλαγή ή την μερική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) γονέων για τα παιδιά τους, που φιλοξενούνται στους Παιδικούς σταθμούς του  Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.» Ο Ασκληπιός»  για διάφορους αιτιολογημένους λόγους.

8.     Τροποποίησε και συμπλήρωσε ομόφωνα την υπ’ αρίθμ.70/2011 απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός».που αφορά τον ορισμό των μελών των άμισθων επιτροπών στα   παραρτήματα των Κ.Α.Π.Η του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός» σύμφωνα με το άρθρο 103 του ν. 3852/10.

9.          Ενέκρινε ομόφωνα την δαπάνη και τις τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση , ψήφισε πίστωση και δέσμευσε ποσό του προϋπολογισμού 2011 για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.

10.        Ενέκρινε ομόφωνα την δαπάνη και τις τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση , ψήφισε πίστωση και δέσμευσε ποσό του προϋπολογισμού 2011  για την προμήθεια υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων   για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

11         Ενέκρινε ομόφωνα την δαπάνη και τις τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση ,  ψήφισε πίστωση και δέσμευσε  ποσό για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων για τις ανάγκες των Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»




12..       Ενέκρινε ομόφωνα την  δαπάνη και τις τεχνικές προδιαγραφές για την απευθείας ανάθεση , ψήφισε πίστωση και δέσμευσε  ποσό για την προμήθεια έντυπου υλικού για τις ανάγκες των Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

13.     Ενέκρινε ομόφωνα διάφορες δαπάνες, ψήφισε πιστώσεις και δέσμευσε ποσά του
προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2011  των Διευθύνσεων του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»

14.     Ψήφισε  κατά πλειοψηφία πιστώσεις και δέσμευσε ποσά του προϋπολογισμού του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ.«ΟΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» οικονομικού έτους 2011  για την πραγματοποίηση της εικαστικής έκθεσης με έργα του Δημοσθένη Κοκκινίδη στο Ίδρυμα Μακρή  σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 83/11 απόφαση Δ.Σ. του  Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ,διαφωνούντων των κ.κ. Η. Παπανικολάου και Σ.Γκότζια.

15.    Ενέκρινε ομόφωνα την  δαπάνη, ψήφισε πίστωση και δέσμευσε ποσό του προϋπολογισμού του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» οικονομικού έτους 2011 για την απ’ ευθείας ανάθεση   παροχής υπηρεσιών, της   επεξεργασίας – έκδοσης, αποστολής μισθοδοτικών  καταστάσεων των υπαλλήλων του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο Ασκληπιός » για το οικ. Έτος 2011

16.    Αποδέχθηκε ομόφωνα την πραγματοποίηση μαθήματος σε παιδικούς σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο Ασκληπιός» για καταρτιζόμενους του τμήματος προσχολικής αγωγής    δραστηριοτήτων   δημιουργίας και έκφρασης του ΙΕΚ «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ» Λάρισας.
  


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου