Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ισοπαλία με κακή εμφάνιση για τον «ΑΣ Τρίκαλα 2011»

Χωρίς διάθεση, χωρίς να δημιουργήσουν ευκαιρίες τα Τρίκαλα έμειναν στο 1-1 με την Κασιώπη στο Στάδιο. Οι "κυανέρυθροι" δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο, δεν ικανοποίησαν και έδειξαν για μια ακόμη φορά οτι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να φτάσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.





Η Κασιώπη ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 14' όταν από φάουλ του Γραμματικόπουλου,, ο Τσούκλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 75ο λεπτό όταν ο Κόκκινος έκανε μια όμορφη ατομική προσπάθεια, μπήκε από πλάγια στην περιοχή, σέντραρε και ο τερματοφύλακας Αβραμιώτης την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Τρίκαλα:Ζαφείρης, Νταντάλιας, Παπαγιαννόπουλος, Απ. Πολύζος, Απ. Γούτσιος, Τασιόπουλο (81' Νούλας), Κόκκινος. Κοταρέλας (88' Κωτούλας0, Απ. Τεντολούρης, Δ. Τεντολούρης, Χριστοδούλου (70' Μάκης Πολύζος)

Κασσιώπη: Αβραμιώτης, Μεσημέρης, Ανυφαντής, Βιτουλαλίτης, Σφακιανάκης, Σκολαρίκης, Κονισπολιάτης Νικ. (78' Κονισπολιάτης Μιχ.), Παγκάλης, Πελάης, Γραμματικόπουλος (55' Φούκης), Τσούκλης

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου