Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

"Kαμπανάκι" Βλαχογιάννη για να μην χαθούν πόροι στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:




«Με έκπληξη, αλλά και πολλή ανησυχία, πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Όθωνα, μετά την επίσκεψή του στον Έβρο, για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. κ. υφυπουργός, δήλωσε ότι, για πρώτη φορά, υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποτροπής της λαθρομετανάστευσης, σε συνεργασία και με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν μας είπε όμως ΓΙΑΤΙ ακόμη ΔΕΝ ολοκληρώθηκε, ο πολυδιαφημισμένος “φράκτης”, που θα απέτρεπε την παράνομη είσοδο μεταναστών, ένα χρόνο μετά την εξαγγελία του…
Δεν μας είπε ΓΙΑΤΙ τα σχεδιασθέντα και εξαγγελθέντα Κέντρα πρώτης υποδοχής μεταναστών, παραμένουν ακόμη “σφραγίδες”….

ΔΕΝ μας είπε ότι λόγω της ολιγωρίας του υπουργείου του και των συναρμοδίων φορέων, 241 εκατομμύρια Ευρώ, περιμένουν στις Βρυξέλλες την ολοκλήρωση των σχετικών προγραμμάτων για να εκταμιευτούν, με ορατό κίνδυνο απώλειάς τους.

Και τέλος, ΔΕΝ μας είπε για την κατακόρυφη αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών ,ιδιαίτερα από την Ελληνοτουρκική μεθόριο ,σε μια στιγμή που η ανεργία καλπάζει και η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζει τις αντοχές της….».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου