Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σάλος με ροζ ταινία που γυρίστηκε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ!


Σάλος με τη ροζ ταινία «Οργια στα ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης», που γυρίστηκε μέσα σε λεωφορείο! Οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με αγωγή-μαμούθ, ζητούν το αστρονομικό ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από την εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών «Sirina», επειδή θεωρούν ότι υπέστησαν ηθική βλάβη.





Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Δημήτρης Σειρηνάκης, όχι μόνο επιμένει πως είναι καθ' όλα νόμιμος, αλλά αποκαλύπτει στην «Εspresso» και τo τιμολόγιο που «κόπηκε» από τα ΚΤΕΛ, για την ενοικίαση του λεωφορείου!

Το σενάριο της ροζ ταινίας θέλει τους πρωταγωνιστές να επιβιβάζονται σε λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα. Επειτα από λίγη ώρα, όμως, δύο «παιχνιδιάρες» φίλες δημιούργησαν… πανικό στο λεωφορείο όταν ξεκίνησαν το ερωτικό τους παιχνίδι με τρεις άγνωστους άντρες.

Ολα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, ενώ κάποια στιγμή ο οδηγός υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο στην εθνική οδό και να ζητήσει εξηγήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν το λεωφορείο να καθυστερήσει να φτάσει στον προορισμό του τρεις ολόκληρες ώρες.

Οπως αποδείχτηκε, η κυκλοφορία του ροζ DVD με το συγκεκριμένο σενάριο έκανε έξαλλους τους αρμόδιους των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Ετσι, σύμφωνα με την αγωγή, οι ιθύνοντες των ΚΤΕΛ υποστηρίζουν ότι συκοφαντήθηκαν μέσω του Τύπου, καθώς φαινόταν με μεγάλα γράμματα στα περίπτερα και αλλού ο τίτλος «Οργια στο ΚΤΕΠ Θεσσαλονίκης» και γι' αυτό τον λόγο μήνυσαν τον παραγωγό Δημήτρη Σειρηνάκη και ζητούν συνολικά το ποσό των 4.500.000 ευρώ.

Ομως, όπως υποστηρίζει ο Δημήτρης Σειρηνάκης, είναι κατοχυρωμένος απέναντι στον νόμο καθώς διαθέτει το τιμολόγιο -που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso»- με τα χρήματα που πλήρωσε στα ΚΤΕΛ για να νοικιάσει το λεωφορείο «των οργίων».

Ετσι, η απόφαση των ιθυνόντων των ΚΤΕΛ να καταθέσουν αγωγή, τη στιγμή που πριν από λίγο καιρό όχι μόνο συμφώνησαν αλλά έλαβαν χρήματα για να γυριστεί η ταινία, αν μη τι άλλο προξενεί έκπληξη και απορία στους συντελεστές του ροζ DVD.

O παραγωγός της ταινίας Δημήτρης Σειρηνάκης ξεκαθαρίζει στην «Εspresso». «Η ταινία γυρίστηκε με νόμιμες διαδικασίες. Να ξεκαθαρίσω πως τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα ΚΤΕΛ της Αθήνας και πως η ιστορία είναι βασισμένη επάνω σε ένα σενάριο» δηλώνει ο κ. Σειρηνάκης και εξηγεί:

«Οταν πήγα να πάρω άδεια, τους εξήγησα περί τίνος πρόκειται και δέχτηκαν να μου νοικιάσουν το λεωφορείο. Για του λόγου το αληθές έχω το τιμολόγιο από τα ΚΤΕΛ. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα και σε τελική ανάλυση γιατί δεν τους προσβάλλει μια ταινία με βιασμούς και φόνους και τους προσβάλλει μια ταινία ερωτικού περιεχομένου».

Σύμφωνα με τον κ. Σειρηνάκη σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ έχουν γυριστεί αρκετές ταινίες που δείχνουν σκηνές βιασμού και φόνων: «Αν προσέξετε, επίτηδες στον τίτλο δεν αναφέρεται η λέξη ΚΤΕΛ, αλλά ΚΤΕΠ. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που το sex και οι ερωτικές ταινίες θεωρούνται taboo και προσβλητικές».

Οι υπεύθυνοι των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ζητάνε για ηθική βλάβη 1.500.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, την πρωταγωνίστρια αλλά και τον φωτογράφο ξεχωριστά: «Κάποιοι θέλουν να κερδίσουν χρήματα στις δικές μου πλάτες. Αυτό που έχω να πω είναι πως οι υπεύθυνοι όχι μόνο είχαν ενημερωθεί, αλλά αρκετοί παρακολούθησαν και τα γυρίσματα της ταινίας».


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου