Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κώστας Καραφώτης: «Φοβάμαι να κάνω πρόταση γάμου»!


Χωρίς το παραμικρό ίχνος κόμπλεξ, άνετος και αφοπλιστικά ειλικρινής, ο Κώστας Καραφώτης δεν δίστασε να στείλει το μήνυμά του στην πρώην αγαπημένη του Κατερίνα Παπουτσάκη, που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ουκ ολίγες φορές αντικείμενο συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.





«Πιστεύω πως όλοι συμπεριλαμβανομένου και εμού, θέλουν να είναι καλά, να περνάει όμορφα, τώρα το τί κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή είναι άλλο θέμα», δήλωσε προσθέτοντας με νόημα ότι ποτέ δεν ξεχνάμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν.

Το Made in Star τον «συνέλαβε» στην διάρκεια των γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ με τίτλο «Απεργώ». Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι όχι μόνο του έχουν χρεώσει σχέσεις που δεν είχε ποτέ, αλλά αυτό συνέβη ακόμη και με πρόσωπα που δεν γνώριζε καν. «Εχει γίνει με ανθρώπους που αφενός δεν ήξερα καν, αλλά και με ανθρώπους που έτυχε να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι ή κινούμασταν σε έναν κοινό χώρο. Αναγκαστικά, ο ένας συναντιέται με τον άλλο, αλλά από το να καθίσεις στο ίδιο τραπέζι με κάποιον μέχρι να πουν ότι έχεις σχέση μαζί του, απέχει πολύ!»

Ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει πρόταση γάμου. Ο λόγος; «Φοβήθηκα και φοβάμαι ακόμη. Το θεωρώ κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαι πάρα πολύ έτοιμος, πολύ σίγουρος»,δήλωσε, χωρίς να διστάσει να μιλήσει για το γεγονός ότι έχει κλάψει μετά από χωρισμό, καθώς και ότι έχει υπάρξει χωρισμός μετά από το οποίο σταμάτησε μια για πάντα να κλαίει. Σε ποιαν αναφερόταν για το καθένα από αυτά, παραμένει άγνωστο.

Φιλία, λέει, μετά από χωρισμό δεν υπάρχει. «Φιλία με την έννοια της φιλίας και να πάμε για καφέ, σίγουρα όχι. Να βρεθούμε και να χαιρετηθούμε κάπου, ναι. Είτε με την Κατερίνα, είτε με την Μάρω (Λύτρα), ναι. Όχι όμως ότι θα καθίσουμε να τα πούμε κάπου…


πηγή: star.gr

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου