Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Βράβευση μαθητών από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων


Τρεις μαθητές, τον Παναγιώτη Λόλα, την Νικολέτα Αναγνώστου και τον Θοδωρή Αναγνώστου που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, καθώς και το παράρτημα Τρικάλων της Μαθηματικής Εταιρείας, βράβευσε σήμερα Τετάρτη 16-11-2011, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.





Όπως ανέφερε σχετικά και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τέτοιες προσπάθειες ειδικά όταν σε αυτές συμμετέχουν νέα παιδιά και αισθάνεται την υποχρέωση να ανταμείψει τις προσπάθειές τους και την σκληρή δουλειά που κάνουνε για να έρθουν αυτές οι επιτυχίες.




Οι τρεις μαθητές που φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά», συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του παραρτήματος Τρικάλων της Μαθηματικής Εταιρείας κ. Αμπράζη, τον αντιπρόεδρο κ. Δήμο, μέλη του Δ.Σ. της Μαθηματικής Εταιρείας και τους γονείς τους, προσήλθαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, όπου τους υποδέχθηκαν ο κ. Μιχαλάκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Ρεντζιάς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.κ. Μπάρδας, Αργυροπούλου, Γακόπουλος και Κασσοπούλου.



Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ανέφερε:

«Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά τιμούμε τους μαθητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φέρανε διακρίσεις για την πόλη μας και την Ελλάδα. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, συγχαίρουμε αυτά τα παιδιά, που δούλεψαν σκληρά, διέθεσαν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους και μας έφεραν αυτές τις σημαντικές διακρίσεις. Είμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και ελπίζουμε ότι θα έχουμε και άλλες στο μέλλον».



Από την πλευρά του ο πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων της Μαθηματικής Εταιρείας κ. Αμπράζης τόνισε:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη για την σημερινή βράβευση. Είναι γεγονός ότι αυτές οι διακρίσεις των παιδιών κατατάσσουν τα Τρίκαλα πρώτα σε πανελλήνιο επίπεδο. Αυτές οι διακρίσεις δεν έρχονται τυχαία, προϋποθέτουν σκληρή δουλειά, αρκετή προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μαθηματικούς. Να μην ξεχνάμε ότι πέρυσι στην τελική φάση δεν φθάσανε μόνο αυτά τα τρία παιδιά, αλλά 12 τρικαλινοί μαθητές και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, γιατί προσπαθούνε, εργάζονται και μέσα από τα μαθηματικά κατακτάνε κορυφές».

Οι τρεις μαθητές σε δηλώσεις τους ανέφεραν ότι η σημερινή βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμή για αυτούς, για την προσπάθεια που κάνουνε, για την ανταμοιβή των κόπων τους και αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο για να συνεχίζουν να ασχολούνται και να συμμετέχουνε σε τέτοιους διαγωνισμούς.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου