Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Της "Πόπης" πριν από λίγο στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων - Έπεσε ξύλο


Άγριος ξυλοδαρμός του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων από παραγωγούς !





Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων , με πάγκους παραγωγών να αναποδογυρίζονται, όταν κάτοχοι ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους , που είχαν παρκάρει από χθες το βράδυ σε θέσεις παραγωγών.


Σύμφωνα με το trikalanews
Οι παραγωγοί καταγγέλλουν ότι τα αυτοκίνητα είναι ιδιοκτητών που σχετίζονται με το αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων και μπήκαν με σκοπιμότητα για να εμποδιστούν οι παραγωγοί να στήσουν τους πάγκους τους.

Στο σημείο βρίσκεται δικηγόρος των παραγωγών κ. Θανάσουλας προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις κατά παντώς υπευθύνου για την κατάσταση που δημιουργήθηκε σήμερα.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε η Δημοτική Αστυνομία η οποία επιχείρησε να πάρει τους πάγκους των παραγωγών, οι οποίοι άρχισαν να πετάνε τα προϊόντα τους στο οδόστρωμα.


Πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Ιωάννου δέχτηκε την επίθεση δεκάδων παραγωγών , δεχόμενος κλωτσιές, γροθιές σε μία κατάσταση που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο μέσα στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Η κατάσταση παραμένει τεταμένη καθώς δεν υπάρχει αυτή την ώρα αστυνομική δύναμη και απειλείται η σωματική ακεραιότητα εμπλεκόμενων σε επεισόδια, ενώ πλήθος κόσμου παρακολουθεί έκπληκτο τον ξυλοδαρμό του προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ στο κέντρο των Τρικάλων


trikalanews.gr





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου