Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Bελτίωση του οδικού δικτύου Κρηνίτσας – Παλαιοπύργου


Αυτοψία στα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Κρηνίτσας – Παλαιοπύργου του Δήμου Παληοκάστρου πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ν.Α. Τρικάλων με επικεφαλής τον Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη.



Το Νομάρχη συνόδευαν ο αντινομάρχης κ. Χρήστος Αναστασίου, ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. κ. Αναστάσιος Μπούτσιας, ενώ για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκαν από τον ανάδοχο του έργου κ. Θ. Μάτζιο.

Η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου Κρηνίτσας – Ζηλευτής του δήμου Παληοκάστρου εντάσσεται στην προσπάθεια της Νομαρχίας για βελτίωση του συνολικού οδικού δικτύου του νομού Τρικάλων.

Πρόκειται για βελτίωση του οδικού δικτύου μήκους περίπου 2 χλμ. Παράλληλα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπου βρίσκεται τάφρος, θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας για την ασφαλέστερη διέλευση των οδηγών. Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει προϋπολογισμό ύψους 300.000 ευρώ και ανάδοχος του έργου είναι ο κ. Θ. Μάντζιος.

Επίσης γίνεται διαπλάτυνση του τάπητα κατά 0,80 μ. εξαιτίας του αυξημένου κυκλοφοριακού φορτίου που δέχεται το οδικό δίκτυο της περιοχής, ενώ με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης θα ακολουθήσει ηλεκτροφωτισμός του δρόμου με εργολαβία που έχει ήδη δημοπρατηθεί με το ποσό των 200.000 ευρώ.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου