Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη στην ΚΟΜΔΕ


Στις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΔΕ όπου βρίσκεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τον  Νομό από το πρωί και  με τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη πέσει σε ορεινές περιοχές των Τρικάλων.





Ο κ. Μιχαλάκης, ζήτησε από το προσωπικό, να υπάρξει η καλύτερη δυνατή οργάνωση και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια προβλήματα προκύψουν το επόμενο τριήμερο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και δήλωσε ικανοποιημένος από την ετοιμότητα των μηχανημάτων και του προσωπικού.



«Βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κύμα κακοκαιρίας και να μην υπάρξουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Όλα τα μηχανήματα και το ανθρώπινο δυναμικό είναι επί ποδός, είμαστε σε επιφυλακή και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έχει δώσει σαφείς οδηγίες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες να είναι σε ετοιμότητα για να μην υπάρξουν προβλήματα», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

Παράλληλα ο κ. Μιχαλάκης λόγω του ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το οδικό δίκτυο των Τρικάλων θα επιβαρυνθεί και με τη διέλευση βαρέων οχημάτων λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στα Τέμπη, συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και υποδείξεις των ανδρών της Τροχαίας και να κάνουν χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων όπου αυτές χρειάζονται.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου