Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Αλήθεια κ.Μπουτζιώλη πως σας αποκαλούν στην Αθήνα οι επιτελείς της ΕΠΟ στις "κατ’ ιδίαν" συνομιλίες τους;


- Μην μπερδεύετε ‘’κύριοι’’ το ποδόσφαιρο ,τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τη δουλειά.
- Σκληρή επιστολή φιλάθλων των Μ. Καλυβίων με αποδέκτη το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων και προσωπικά του προέδρου Θανάση Μπουτζιώλη μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σε βάρος της ομάδας τους.




Η επιστολή:

Προς διοργανώτρια αρχή πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου νομού Τρικάλων(προς αιρετούς και μη)

Προς κάθε υγιή φίλαθλο και μη…

‘’Κύριοι’’, δε ζητήσαμε ποτέ ούτε ειδικότερη μεταχείριση ,ούτε ευνοϊκή αντιμετώπιση, ούτε χάρες από εσάς.
Σε κάθε αγώνα το μόνο που απαιτούμε είναι ισονομία(το λεγόμενο 50-50).Δεν αποσκοπούμε στην έξοδό μας στους ομίλους του champions league…

Στόχοι μας είναι η ομάδα του χωριού μας να ‘’παλεύει’’ μέσα στο γήπεδο όλα τα παιχνίδια, να παίρνει αυτό που της αναλογεί και κυρίως να παίρνουν χρόνο συμμετοχής νέοι αθλητές. Η διαφορά μας έγκειται στο ότι η μεγαλύτερη δική μας χαρά δε θα είναι ούτε η κατάκτηση του κυπέλου ούτε του πρωταθλήματος.

Θα είναι όταν κάποιος πιτσιρικάς ‘’χρησιμοποιώντας’’ μας ως σκαλοπάτι, ανοίξει τα ποδοσφαιρικά του φτερά και πετάξει μακριά από το βρομερό ποδόσφαιρό σας. Εσείς το κάνατε έτσι. Δικαιωματικά πρέπει να νιώθετε περήφανοι.

Με την παρουσία σας, με τις αποφάσεις σας και με το φθόνο σας προς την ομάδα του χωριού μας και όλους εμάς καταφέρνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που η θέση σας και ο ρόλος σας πρεσβεύουν. Δεν είναι κακό ‘’κύριοι’’ η ομάδα μας(και κάθε ομάδα) όταν είναι αγωνιστικά καλύτερη από εσάς(και κάθε ομάδα),να κερδίζει.

Όσοι παρευρεθήκαμε στον αγώνα κυπέλλου (και δεν αναφερόμαστε μόνο σε Μεγαλοκαλυβιώτες) χειροκροτήσαμε την ομάδα, δακρύσαμε από τα νεύρα μας όταν ισοφαρίσατε στο 8’ των καθυστερήσεων (ενώ ο φίλος σας είχε δείξει 3’ καθυστερήσεις) και ομαδικώς σας γιουχάραμε.

Εσείς, αντί να επιδείξετε ευθιξία και ποδοσφαιρικό ανδρισμό και να ‘’πάρετε’’ την ομάδα σας απ’ τον αγωνιστικό χώρο, την επομένη ανακαλύψατε σοβαρά επεισόδια, βανδαλισμούς και απειλές προς τις ζωές σας, ανταμείβοντάς μας με τις γνωστές τιμωρίες.

Αν θέλετε η ομάδα της αρεσκείας σας να είναι ισόβια κυπελλούχος και πρωταθλήτρια στα χαρτιά, ποιος ο λόγος των διοργανώσεων ‘’κύριοι’’; Στόχος σας θα έπρεπε να είναι το ευ αγωνίζεσθε, στόχος σας θα έπρεπε να είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων στο νομό(και όχι η ανάδειξη νέων με ‘’ταλέντα’’ μπαμπάδες),στόχος σας θα έπρεπε να είναι η προσέλκυση του κόσμου στα γήπεδα…
Υπάρχουν πολλοί που αγαπάνε τον υγιή αθλητισμό. Εσείς όχι. Εσείς ψάχνετε αφορμές να τιμωρείτε την ομάδα μας. Δυστυχώς για μας, δεν σας δώσαμε ποτέ αιτίες… αλλά ποτέ δεν είναι αργά ‘’κύριοι’’.

Είμαστε απ’ τα λίγα σωματεία, και κατ’ επέκταση χωριά, που έχουμε κόσμο παντού, ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές της, και όλοι οι βαθμοί που κερδίζουμε είναι με ποδοσφαιρικό ‘’τσαμπουκά’’ και με την αξία μας. Δεν θέλουμε να κερδίζουμε με φάλτσα σφυρίγματα απ’τις μαριονέτες σας ‘’κύριοι’’. Ζητάμε ότι μας αναλογεί… ΣΕΒΑΣΜΟ.

Όσο για τις τιμωρίες, δεν σας ζητάμε να τις μειώσετε… μας αρέσουν τα δύσκολα. Σε σας είμαστε σίγουροι ότι δεν αρέσουν(χαρακτηριστικό γνώρισμα των άνανδρων).Μία παράκληση μόνο. Στα εναπομείναντα παιχνίδια που παραμένει τιμωρημένη η έδρα μας, θα σας παρακαλέσουμε να ορίσετε ως έδρα μας τα περτουλιώτικα λιβάδια. Υποσχόμαστε ότι θα σας προσκαλέσουμε όλους σας(μαζί και τους μπράβους που επικαλείστε) να ψήσουμε μετά τον αγώνα.

Είναι άνανδρο από μέρους σας να επικοινωνείτε με τα αφεντικά όσων σας αποδοκιμάζουν στα γήπεδα, ζητώντας την απόλυσή τους. Μην μπερδεύετε ‘’κύριοι’’ το ποδόσφαιρο ,τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τη δουλειά. Δεν είμαστε όλοι βολεμένοι .Παλεύουμε για ένα μεροκάματο. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλοι μας σας αποδοκιμάζουμε; Λέτε να σας ζηλεύουμε εδώ στα Μεγάλα Καλύβια;

Υ.Γ:Αλήθεια κ.Μπουτζιώλη πως σας αποκαλούν στην Αθήνα οι επιτελείς της ΕΠΟ στις "κατ’ ιδίαν" συνομιλίες τους;


Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

 Κουρκούτας Αχιλλέας

Χιώτης Γρηγόρης

Νικηφόρος Ρεντζιάς

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου