Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Play off Κορασίδων Α.Σ. Ασκληπιός – ΑΜΣ ΚΥΝΟΣ Λιβανάτων 3-0


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο final 4 των Κορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου 21/4 οι Κορασίδες του Ασκληπιού.






    Στο 1ο παιχνίδι των play off τα κορίτσια του Ασκληπιού επιβλήθηκαν της ομάδας των Λιβανάτων Φθιώτιδας με το καθαρό σκορ 3-0, πηγαίνοντας έτσι με άλλο αέρα στη ρεβάνς.

    Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος από πλευράς Ασκληπιού που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δυσκολεύτηκε κάνοντας ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

    Από το 1ο σετ φάνηκε ότι τα κορίτσια του Ασκληπιού δεν είχαν τη διάθεση να δώσουν το δικαίωμα στην ομάδα των Λιβανάτων να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Με όπλο το καλό σερβίς και τα δυνατά τελειώματα των φάσεων ο Ασκληπιός προηγήθηκε 7-0 και 13-3 κερδίζοντας τελικά το σετ με 25-12.

    Στο 2ο σετ είχαμε το 7-4 για τον Ασκληπιό για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια η ομάδα της Φθιώτιδας 7-7. Μέχρι εκεί όμως μιάς και τα κορίτσια του Ασκληπιού με επίθεση διαρκείας πήραν και αυτό το σετ με 25-13.

    Στο 3ο σετ είχαμε ισοπαλία 7-7. Από εκεί και μετά ο Ασκληπιός μπήκε μπροστά στο σκορ και αφού έκανε το 19-12 πήρε και αυτό το σετ με 25-17.
Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-12 σε 20΄, 2ο 25-13 σε 20΄ 3ο 25-17 σε 22΄

Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Δ.) Βουλγαράκη Κ. Καπέλου Ε. Γιαννούλη Κ. Γεωργίου Α. Σακελλαρίου Κ. Κουκουτή Ο. Λεπενιώτη Ν.  Τόλλιου Ε. Γκουτζιούπα Ε.
ΑΜΣ. Λιβανάτες (Μπουραμάς Γ.) Μοδιάτη Α. Παναγιωτάρα Μ. Παπαστεφάνου Χ. Τριανταφύλλου Ε. Αγγέλη Π. Πασσά Ι. Τζανακάκη Σ. Πεπέρα Μ.
  

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου