Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Αλωνίζει" ο Μάικ


Υποσχέθηκε να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κατά τη σημερινή επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Ριζαριό







Συνεχίζει σε καθημερινή βάση τις επαφές του με απλούς πολίτες αλλά και θεσμικούς φορείς ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος και μέσω αυτών αποδεικνύεται ότι  υπάρχει μεγάλη αποδοχή προς το πρόσωπό του καθώς γνωρίζει τα τοπικά προβλήματα του νομού Τρικάλων και έχει διάθεση για την προώθηση και επίλυσή τους.

Σήμερα το πρωί σειρά είχε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων στις εγκαταστάσεις του οποίου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Νιαβή ενώ ο τελευταίος αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία ανέφερε ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος μέχρι στιγμής που επισκέφθηκε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ενώ και κατά το παρελθόν έχει δείξει ως δήμαρχος τη βοήθεια αλλά και τη συμπαράστασή του στην επιχείρηση, όπως είπε, προσθέτοντας ότι ευελπιστεί στη μεγαλύτερη και ουσιαστική βοήθεια όταν εκλεγεί βουλευτής.

Από την πλευρά του ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι η συνεργασία του και ως δημάρχου ήταν πάντοτε αποδοτική με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, λέγοντας επί λέξη ότι “ υπόσχομαι ότι εκλεγόμενος ως βουλευτής θα μπορέσω να συνεχίσω να υποστηρίζω τη λειτουργία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, την επίλυση των διαρθρωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν είτε με την καθυστέρηση των πληρωμών από το δημόσιο, είτε και από τη μεταφορά των μαθητών, είτε για άλλες ορεινές διαδρομές καθώς και δύσκολες καταστάσεις που έχουν μέχρι τώρα συσσωρευτεί, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα αυτής της επιχείρησης η οποία παράγει πάρα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο”.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου