Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα του Γιώργου Οικονόμου υπάρχει χώρος για ουσιαστική συζήτηση με τους Πολίτες


Κτηνοτρόφοι, γεωργοί, επιχειρηματίες, άνθρωποι της δημιουργίας και της παραγωγής υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Οικονόμου κατά την προχθεσινή επίσκεψή του σε ημιορεινά χωριά και χωριά του κάμπου.








Στο Διάσελο οι κτηνοτρόφοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Η συζήτηση δεν έμεινε σε γενικότητες.


 Ο Γιώργος Οικονόμου, που έχει αναδείξει ως έναν από τους  πρωταρχικούς του στόχους  του την αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος του Νομού στον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα και στα προϊόντα αυτού, παρότρυνε τους κτηνοτρόφους να μιλήσουν για τα προβλήματά τους.


 Για τα αιτήματα και τις προτάσεις τους. Η μείωση του κόστους παραγωγής με τη συρρίκνωση  του κόστους αγοράς των ζωοτροφών βασικό αίτημα. Η έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων επίσης, όπως και η εξυγίανση της αγοράς κρέατος και γάλακτος.


Στο Αχλαδοχώρι και στα καμποχώρια Κρήνη, Γεωργανάδες και Πετρωτό,  οι αγροτοκτηνοτρόφοι μίλησαν και εκεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία τους εμποδίζουν να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες παραγωγής που έχουν.




Έδειξαν όμως και διάθεση να δοκιμάσουν  νέες καλλιέργειες. Κυρίως οι νεότεροι οι οποίοι έχουν την δυνατότητα και όλο το μέλλον μπροστά τους για να καλλιεργήσουν ανταγωνιστικά στις αγορές προϊόντα προκειμένου να μην συναρτάται το εισόδημά τους αποκλειστικά από τις κοινοτικές ενισχύσεις.



Στην Οιχαλία, όπου κατέληξε ο Γιώργος Οικονόμου, η συγκέντρωση ήταν μεγάλη. Πολίτες που δραστηριοποιούνται είτε οι ίδιοι είτε συγγενείς τους στο εξωτερικό. Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε την επαγγελματική δραστηριοποίηση των Νεοχωριτών ως μια ισχυρή δύναμη που τιμά τόσο την Οιχαλία όσο και το Νομό γενικότερα. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι δίπλα τους, αρωγός στον αγώνα και στις αγωνίες τους, οι περισσότερες από τις οποίες είναι κοινές.


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

ΗΜΕΡΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ   
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28-04-2012


ΠΡΩΙ

ΑΜΠΕΛΙΑ 09:30
ΚΛΕΙΝΟΒΟΣ 10:00
ΚΑΛΟΓΡΙΑΝΗ 10:30
ΓΛΥΚΟΜΗΛΙΑ 11:00
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 11:30
ΑΗΔΟΝΑ 12:00
ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ 12:30


ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

ΜΟΥΡΓΚΑΝΙ 17:00
ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΑΣΙΑ 17:30
ΟΡΘΟΒΟΥΝΙ 18:00
ΤΡΥΓΩΝΑ 18:45
ΠΕΥΚΗ 19:30
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 20:15
ΜΑΛΑΚΑΣΙ 21:00
ΠΑΝΑΓΙΑ 21:30

   

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου