Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές με φορείς και πολίτες του Νομού Τρικάλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης


Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, τον Παλαιόπυργο και το Μεγαλοχώρι, επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο των καθημερινών του επαφών με φορείς και πολίτες του Νομού Τρικάλων.






Το πρωί ο κ. Βλαχογιάννης κυρίως με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου για άλλη μια φορά ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και για τα προβλήματα του τοπικού κλιμακίου.

Το απόγευμα ο κ. Βλαχογιάννης περιόδευσε σε Παλαιόπυργο και Μεγαλοχώρι όπου οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό συζητώντας μαζί του τα καθημερινά θέματα που τους απασχολούν.


Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 27-04-2012, ο κ. Βλαχογιάννης θα πραγματοποιήσει ομιλία στους ετεροδημότες στην Αθήνα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας στις 8 το βράδι. Την Κυριακή θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Λάρισα στο Χατζηγιάννειο στις 8 το βράδι, ενώ την Δευτέρα 30 -04-2012 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Πύλη στο ξενοδοχείο "ΠΥΛΗ" στις 8 το βράδι.


Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη λειτουργεί καθημερινά στα Τρίκαλα στην οδό Καραϊσκάκη 26, ενώ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μπορεί να το κάνει στον αριθμό 24310-31160.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου