Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στα Φάρσαλα βρέθηκε ο Μιχάλης Ταμήλος


-Όπου συνάντησε κατοίκους του Ασπροποτάμου που διαμένουν τους χειμερινούς μήνες εκεί







Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο οι κάτοικοι του Ασπροποτάμου οι οποίοι ζουν τους χειμερινούς μήνες στα Φάρσαλα, στη διάρκεια της επίσκεψής του την Τρίτη 24 Απριλίου.




Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με αρκετούς ετεροδημότες οι οποίοι του εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του, ενώ ο χαιρετισμός “καλή επιτυχία δήμαρχε είμαστε μαζί σου” ήταν αυτός που ακουγόταν καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης.


Σε δηλώσεις του προς τους Ασπροποταμίτες των Φαρσάλων τόνισε μεταξύ άλλων πως: “Όλοι μας έχουμε υποστεί τις συνέπειες αυτής της κρίσης όμως πρέπει να αντιληφθούμε ότι το κόμμα μας είναι το μόνο που αγαπά την Ελλάδα.


Να κλείσουμε τα αυτιά σε εκείνους που λένε ψήφο στη Χρυσή Αυγή, στον Καμμένο γιατί κάθε ψήφος που πηγαίνει στον Καμμένο είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να δυσκολευτεί η ΝΔ στην αυτοδυναμία. Έγινε οτιδήποτε να κοπούν τα φτερά του Αντώνη Σαμαρά όμως τελικά δεν θα το πετύχουν. Ο ίδιος θα είναι Πρωθυπουργός και θα έχει ισχυρή δύναμη, ενώ υπάρχουν δεσμεύσεις από τη ΝΔ να προστατευτούν τα εισοδήματα των πολιτών”.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι του Ασπροποτάμου ζήτησαν να μην εγκαταλειφθούν τα ορεινά χωριά της περιοχής τους, ενώ σε μια ενδεχόμενη αλλαγή του Καλλικράτη θα πρέπει να υπάρξει η επανασύσταση των ορεινών Κοινοτήτων στις οποίες επιτελούνταν σημαντικό έργο.
  

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου