Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μεγάλη σε όγκο και παλμό η συγκέντρωση Βλαχογιάννη στην Αθήνα


Ενθουσιώδες, μεγάλη σε όγκο και σε παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., υποψηφίου βουλευτή και πρώην Νομάρχη Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη, στους ετεροδημότες τρικαλινούς που διαμένουν στην Αθήνα.





Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κατακλύστηκε στην κυριολεξία από κόσμο, που καταχειροκρότησε τον κ. Βλαχογιάννη τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας όσο και στο τέλος της συγκέντρωσης, η οποία ήταν μακράν η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση τρικαλινού υποψηφίου που έχει γίνει στην Αθήνα. Παρά την δύσκολη πολτικά περίοδο με τους πολίτες να αμφισβητούν πλέον τους πολιτικούς, ο κόσμος έδειξε ότι στηρίζει τον Ηλία Βλαχογιάννη. Μεταξύ των πολλών τρικαλινών και αρκετές παρουσίες που αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθούν.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οδοντιάτρων κ. Θανάσης Βλαχάκης, ο τρικαλινός στην καταγωγή και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο τέως αρχηγός της αστυνομίας κ. Τάσος Δημοσχάκης ο οποίος μάλιστα μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για την προσφορά και το έργο του κ. Βλαχογιάννη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αξιωματικών κ. Δημήτρης Γεωργατζής ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε με θερμά λόγια για την πορεία του κ. Βλαχογιάννη στον συνδικαλισμό που ήταν μάλιστα και ο πρώτος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και ο κ. Γιώργος Βλάχος αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.


Όλοι τους μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον κ. Βλαχογιάννη και όπως τόνισαν προσβλέπουν σε μια περαιτέρω συνεργασία λόγω της θέσης που ο κ. Βλαχογιάννης κατέχει ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη. Σύσσωμο το Σώμα βλέπει στο πρόσωπο του Ηλία Βλαχογιάννη τον δικό τους άνθρωπο που μπορεί να τους ακούσει, γνωρίζει τα προβλήματά τους και μπορεί να δώσει λύσεις στα ζητήματα του κλάδου.

Επίσης παρευρέθηκαν ο κ. Γεωργολιός και ο πρώην Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μεριβάκης.

Οι παρευρισκόμενοι στην συγκέντρωση έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την στήριξή τους στον κ. Βλαχογιάννη, αναγνωρίζοντας μάλιστα και το μεγάλο έργο που επέδειξε στο Νομό Τρικάλων τα 8 χρόνια που ήταν Νομάρχης, αλλάζοντας το Νομό με τα πολλά έργα που έγιναν τόσο στον ορεινό όγκο, όσο και στις περιοχές του κάμπου.

Κατά την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαίου και κάλεσε όλους να δώσουν το παρών στςι κάλπες και να στηρίξουν τη Ν.Δ. τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Βλαχογιάννης αναφέρθηκε στο πως έφθασε η χώρα μας σε αυτή την κατάσταση υπενθυμίζαντας στο πολυάριθμο ακροατήριο τις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009. Αναφέρθηκε στην μετεκλογική απραξία και την αδράνεια του ΠΑΣΟΚ, στις παροχές του ΕΚΑΣ, στην αδυναμία πρόβλεψης επερχόμενης θύελλας, στο μνημόνιο λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν το διάβασαν, δεν το διαπραγματεύτηκαν, δεν το εφάρμοσαν".

Αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα και το πρόγραμμα της Ν.Δ.,, λέγοντας χαρακτηριστικά "όχι άλλες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, επαναχορήγηση πολυτεκνικών επιδομάτων, έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη και στην πάταξη της γραφειοκρατίας, ειδική βαρύτητα στη λαθρομετανάστευση, τις πολιτικές και θεσμικές αλλαγές.

Ο κ. Βλαχογιάννης κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: " όχι στο εμπόριο της ελπίδας, ναι στην Ελλάδα της ελπίδας, ναι στην Ελλάδα του ευρώ και όχι της δραχμής. Οι Έλληνες μπορούμε...Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε...

Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, όλοι εμείς μπορούμε καλύτερα. Ναι στους πολιτικούς της ευθύνης, του μέτρου, της ελπίδας και της προοπτικής".


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ. ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ: ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ:  ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΠΥΛΗ»

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ:  ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ:  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου