Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καλαμπάκα και Βασιλική στηρίζουν δυναμικά Μιχάλη Ταμήλο!


- Ραδιοφωνική επαφή με τους πολίτες είχε ο Μιχάλης Ταμήλος
- Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα στο “Ράδιο ΣΤΑΓΩΝ 87,6” ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ






Για όλα τα θέματα μίλησε σήμερα στη διάρκεια της ραδιοφωνικής Συνέντευξης που παραχώρησε στο “Ράδιο ΣΤΑΓΩΝ 87,6” ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου κ. Γκιάτα παρουσίασε τις θέσεις του για θέματα της καθημερινότητας των πολιτών, του αγροτικού κόσμου, του τουρισμού αλλά και τις προτεραιότητές του με την είσοδό του στο Κοινοβούλιο.

Παράλληλα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απάντησε με ειλικρίνεια και στις ερωτήσεις πολιτών οι οποίοι άκουσαν δια στόματός του την εναλλακτική πρόταση η οποία θα τους δημιουργήσει αισιοδοξία για το μέλλον.



Καλαμπάκα και Βασιλική στηρίζουν δυναμικά Μιχάλη Ταμήλο! 



-Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε και τα χωριά Σαρακίνα - Περιστέρα, όπου συνομίλησε με τους αγρότες

Στην πόλη της Καλαμπάκας και τα καταστήματα περιόδευσε σήμερα το πρωί
ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος. Από τις επαφές διαφάνηκε για μια φορά ακόμη η τεράστια αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπό του μιας και η θητεία του ως αυτοδιοικητικός του έδωσε και την εμπειρία αλλά και τη θέληση να υπηρετήσει τον Τρικαλινό πολίτη από τη Βουλή.
Σε χωριά
Παράλληλα το απόγευμα της Τετάρτης 25 Απριλίου ο κ. Ταμήλος βρέθηκε με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Περιστέρας – Σαρακίνας και Βασιλικής του Δήμου Καλαμπάκας. Εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο υποσχόμενος από τη νέα του θέση να τα προωθήσει προς επίλυση.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου