Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ: Στόχος η προώθηση του αποχετευτικού δικτύου της Χρυσομηλιάς


Επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων που παραβρέθηκε σε άτυπη συνεδρίαση στα ΑμπέλιαΣτην άτυπη σύσκεψη όλων των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Κλεινοβού που έγινε στα Αμπέλια παραβρέθηκε την περασμένη Κυριακή και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρέθηκε το θέμα της προώθησης κατασκευής του έργου του Δικτύου Αποχέτευσης της Τοπικής Κοινότητας Χρυσομηλιάς, ένα αναγκαίο έργο πνοής για την περιοχή.

Ο κ. Ταμήλος ως παλιός αυτοδιοικητικός και με μεγάλη εμπειρία σε ανάλογα θέματα επεσήμανε απευθυνόμενος προς τους προέδρους ότι θα συμβάλει ουσιαστικά για την προώθηση της κατασκευής του έργου ώστε να λυθεί ένα μείζον και χρόνιο πρόβλημα για τους κατοίκους του ορεινού χωριού, κάτι που εξάλλου είχε μεθοδεύσει και στη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της ΤΕΔΚ του νομού Τρικάλων.

 Παράλληλα δήλωσε ότι με την είσοδό του στη Βουλή θα βοηθήσει για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι ορεινές περιοχές του νομού.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου