Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ένα "συγγνώμη καρδιάς. αλήθειας και ευθύνης» από το Χρήστο Μαγκούφη


Φωτογραφίες & βίντεο
- "Αλλοτινές μου εποχές" σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου, "οι καιροί άλλαξαν" επεσήμανε ο υποψ. βουλετής του ΠΑΣΟΚ που άλλοτε γέμιζε πλατείες.
- Χαρακτηριστική και η απουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης,  προτίμησαν να καλύψουν την ομιλία Γλέζου που έγινε την ίδια ώρα στην Ρήγα Φεραίου.






 «Μόνος μου θα αγωνιστώ για τα περισσότερα. Μαζί θα τα πετύχουμε όλα. Εσείς είστε η δύναμή μου», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης.


«Η συμμετοχή είναι μια έκφραση εμπιστοσύνης στην παράταξη μας. Είναι μια έκφραση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Στο πνευματικό κέντρο η καρδιά των Τρικαλινών χτυπά στο ρυθμό της νίκης του ΠΑΣΟΚ. Η συγκέντρωση είναι προμήνυμα νίκης και συντελεστές αυτής της νίκης είσαστε εσείς. Αυτή η συγκέντρωση απόψε στέλνει μηνύματα σε πολλούς. Απογοητεύει αυτούς που βιάστηκαν να μας θεωρήσουν χαμένους», τόνισε ανεβαίνοντας στο βήμα ο κ. Μαγκούφης.


Ο κ. Μαγκούφης μίλησε στο κοινό από καρδιάς, αγγίζοντας το σύνολο των φιλών και των υποστηρικτών του. Αναφέρθηκε στις περιοδείες του, αλλά στα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες σήμερα.


«Αφουγκράστηκα και αφουγκράζομαι διαρκώς τους καημούς, την αγανάκτηση και την αγωνία των πολιτών για το δικό τους αύριο και ιδίως το αύριο των παιδιών τους. Συμμερίζομαι απόλυτα αυτούς τους καημούς και αυτή την αγωνία. Και αναγνωρίζω το δίκαιο των πολιτών και το δικαίωμα τους στη ζωή. Νιώθω την αγωνία τους, υπερασπίζομαι τα δικαιώματά τους.


Από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης ο κ. Μαγκούφης κατέθεσε με γενναιότητα τη συγνώμη του για τυχόν λάθη του.


«Καταθέτω λοιπόν με γενναιότητα τη συγγνώμη για λογαριασμό της παράταξής μου και για όσα προσωπικά εκ των αναγκαίων δεν κατάφερα να πετύχω, παρά τις καθημερινές μάχες που έδινα στη Βουλή, στα θεσμικά όργανα, στην κοινωνία. Ένα συγγνώμη καρδιάς. Ένα συγγνώμη αλήθειας. Ένα συγγνώμη ευθύνης».








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου