Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Κοντά στους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς η υποψήφια βουλευτής κ. Ζέφη Νικολάου


Στην Πύλη η κ. Ζέφη Νικολάου συναντήθηκε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύλης κ. Κώστα Καραΐσκο, με τον οποίο συζήτησε για τις ανάγκες του σώματος στην περιοχή...






... οι οποίες είναι αυξημένες λόγω της μεγάλης έκτασης δάσους που είναι στην αρμοδιότητά της, ενώ συνομιλώντας με το προσωπικό κατέγραψε ως σημαντικότερο πρόβλημα το θέμα του ωραρίου, αίτημα το οποίο θεώρησε δίκαιο και επιτακτικό και για το οποίο δεσμεύτηκε να προσπαθήσει για την αλλαγή του, δεδομένου ότι η αλλαγή αυτή θα σηματοδοτήσει την ποιοτικότερη παροχή πυροσβεστικής προστασίας στην περιοχή, σημαντική μείωση της σπατάλης για το δημόσιο και αξιόλογη ελάφρυνση των οικονομικών επιβαρύνσεων των πυροσβεστών.

|Έπειτα, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης κ. Χρήστο Παπαδογιάννη, ο οποίος την ενημέρωσε για την έλλειψη προσωπικού που συνιστά το μεγαλύτερο πρόβλημά τους και η ίδια αναλογιζόμενη την τεράστια έκταση του Δήμου και την ανάγκη απαραίτητης αστυνομικής προστασίας για όλους τους πολίτες, υποστήριξε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη στελέχωση του τμήματος με το απαραίτητο προσωπικό.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου