Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στις λαϊκές αγορές Καλαμπάκας και Πύλης περιόδευσε ο Μιχάλης Ταμήλος


-Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τον αγροτικό κόσμο







Για μια ακόμη φορά οι πολίτες της Καλαμπάκας “αγκάλιασαν” τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλο ο οποίος σήμερα το πρωί βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της πόλης όπου περιόδευσε, αλλά και σε καταστήματα όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι.



Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι “Επισκέφθηκα τη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας, μια αγορά ζωντανή όπου ο κόσμος με υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Όλοι παρά την κρίση εκφράζουν μια αισιοδοξία ότι στο μέλλον κάτι καλύτερο θα προκύψει.

 Εμείς είμαστε εδώ να αγωνιστούμε για να βελτιωθούν οι συνθήκες της οικονομικής κατάστασης του νομού Τρικάλων και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια και της νέας Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά θα μπορέσει πραγματικά η χώρα να πάρει “μπροστά” και η περιοχή της Καλαμπάκας και ειδικά ο αγροτικός πληθυσμός να δει καλύτερες μέρες. Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε τον αγροτικό πληθυσμό, την κτηνοτροφία και τη γεωργία των Τρικάλων και ειδικά της περιοχής Καλαμπάκας”.



Στην Πύλη
Ακολούθως ο κ. Ταμήλος βρέθηκε στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της Πύλης όπου έδωσε το παρόν και στην τελετή εγκαινίων του νέου καταστήματος αγροεφοδίων Ε.Α.Σ. Τρικάλων. Εκεί είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει και με τους αγρότες της περιοχής οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε παρέχει πολύπλευρη στήριξη στους αγρότες μέσω της νέας του θέσης στο Κοινοβούλιο.

Αξίζει τέλος να επισημανθεί ότι η κεντρική Προεκλογική Ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ και πρώην δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 το βράδυ της Δευτέρας 30 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων (Γαριβάλδη 8)   





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου