Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καθαρίζουμε τον Ζωολογικό Κήπο και το πάρκο του Προφήτη Ηλία


Κυριακή 29 Απρ. 2012 στις 08:30 το πρωί
Σημείο Συνάντησης: Στη βρύση του Αηλιά










Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Τρικάλων, την Ένωση Αποστράτων Ν. Τρικάλων, το Τμήμα Περιβαλλοντικών Θεμάτων Πολεοδομίας, τη Γεωπονική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία και το Τμήμα Καθαριότητας διοργανώνουν καθαρισμό του Ζωολογικού Κήπου Τρικάλων και του πάρκου του Προφήτη Ηλία.

Σημείο συνάντησης, η βρύση στον Αηλιά στις 8.30 το πρωί.


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (24/4) στο Δήμο Τρικκαίων με τη συμμετοχή της ΣΜΥ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Τρικάλων, της Ένωσης Αποστράτων, το Τμήμα Περιβαλλοντικών Θεμάτων Πολεοδομίας, της Γεωπονικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας και το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου, όπου αποφασίστηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 να καθαριστεί ο Ζωολογικός Κήπος και το Πάρκο του Προφήτη Ηλία.

Ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει στην καμπάνια του “Lets Do It Greece” στις 29/4/2012 και ενώνει τη φωνή του με όλους τους εθελοντικούς φορείς της Ελλάδας, αλλά και όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν, και μαζί να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας.

Βασικός σκοπός της καμπάνιας είναι να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι φορείς και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο!!!


Οι διοργανωτές του Let's Do It Greece είναι η Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (www.eedsa.gr) και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής "Ώρα για Δράση" (www.oragiadrasi.gr).

Η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας είναι www.letsdoitgreece.org, μέσα από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις εξελίξεις.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου