Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τους είπε "χουντικούς" ο Μαγκούφης και τα πήραν στο κρανίο...!!!


- Καταγγελία των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" που μιλάνε για "χτυπήματα κάτω από την ζώνη"
- Μιλάνε και για προσπάθεια "φίμωσης" καθώς δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να παρέμβουν "στον αέρα".






Στην πρωινή εκπομπή του ράδιο Ζυγός της 27/4/2012 ο καλεσμένος  υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων  Κος Μαγκούφης , στράφηκε  κατά του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συγκεκριμένα μας χαρακτήρισε ‘’ χουντικό κόμμα’’.

Άμεσα  η Κα  Φωτεινή Αθανασοπούλου  , υποψήφια Βουλευτής του Ν. Τρικάλων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες , προσπάθησε 2 φορές να κάνει παρέμβαση και να απαντήσει στον Κύριο Μαγκούφη  αλλά το ‘’ ραδιόφωνο ‘’ προφασιζόμενο διάφορα , ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. 

Γιατί άραγε ; Εσείς λέτε στον αέρα  ότι είστε Δημοκράτες , γιατί δεν καλείτε και εμάς να ακουστούν οι θέσεις μας ;

Μάλλον εμείς  δεν έχουμε μεθόδους  εξασφάλισης δημοσιότητας με αλλά  μέσα ,  πέραν  της άμεσης και διαυγούς επικοινωνίας μας με το λαό. Όσο για τον Κύριο Μαγκούφη  του απαντάμε τα εξής : Κύριε Μαγκούφη , δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε και να βλέπετε εχθρούς παντού μπροστά σας . Στον Νομό Τρικάλων αρκετοί από τους ανθρώπους που σας τίμησαν στο παρελθόν , θα είναι τώρα μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες , είναι και αυτοί χουντικοί ; 

Λυπούμαστε για το Πολιτικό σας ύφος  , θα περιμέναμε ειλικρινά ευγένεια και όχι χτυπήματα κάτω από την ζώνη .

Ο  χαρακτηρισμός αυτός  παραπέμπει  στο ΄΄ σύστημα ΄΄ που εσείς υπηρετείτε και όχι σε ανθρώπους που διαβουλεύτηκαν Πανελλαδικά και σχημάτισαν έναν Πολιτικό φορέα που αγκαλιάζει της προσδοκίες τους και  παλεύει  για έξοδο από την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό , που επιτύχατε κατά παραγγελία .

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες , είναι  κίνημα χωρίς ταμπέλες , χωρίς ιδιοτέλειες , τώρα αν εσείς επιθυμείτε να μας βάλετε ταμπέλα , μάλλον σας προλάβαμε 

΄΄ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου