Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Το σημαντικό έργο τα τελευταία 8 χρόνια στο Νομό "βρίσκει μπροστά του" ο Ηλίας Βλαχογιάνης


Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης Τρικάλων, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, κατά την προεκλογική του περιοδεία σε χωριά του Νομού Τρικάλων.







Συγκεκριμένα ο κ. Βλαχογιάννης την Δευτέρα 23-04-2012, περιόδευσε στα χωριά Αχλαδοχώρι, Κρήνη, Κλοκοτό, Γεωργανάδες και Πετρόπορο.

Περιόδευσε στα καταστήματα, συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο κ. Βλαχογιάννης από την θητεία του στο Νομαρχιακό θώκο επί 8 χρόνια γνωρίζει τα προβλήματα και με την εκλογή του ως βουλευτής θα προσπαθήσει να λύσει βασικά θέματα.



Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον κ. Βλαχογιάννη ο οποίος έκανε σημαντικό έργο τα τελευταία 8 χρόνια στο Νομό και μόνο τυχαίο δεν είναι που ακόμη και τώρα από τη θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη της Ν.Δ. τον αποκαλούν Νομάρχη των έργων.



Σημειώνεται ότι την προσεχή Παρασκευή 27-04-2012 στις 8 το βράδι ο κ. Βλαχογιάννης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αθήνα στους ετεροδημότες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, ενώ την Κυριακή 29-04-2012 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Λάρισα στο Χατζηγιάννειο στις 8 το βράδι.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26 λειτουργεί καθημερινά, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου