Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Το σημαντικό έργο τα τελευταία 8 χρόνια στο Νομό "βρίσκει μπροστά του" ο Ηλίας Βλαχογιάνης


Θερμής υποδοχής έτυχε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης Τρικάλων, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, κατά την προεκλογική του περιοδεία σε χωριά του Νομού Τρικάλων.Συγκεκριμένα ο κ. Βλαχογιάννης την Δευτέρα 23-04-2012, περιόδευσε στα χωριά Αχλαδοχώρι, Κρήνη, Κλοκοτό, Γεωργανάδες και Πετρόπορο.

Περιόδευσε στα καταστήματα, συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά. Ο κ. Βλαχογιάννης από την θητεία του στο Νομαρχιακό θώκο επί 8 χρόνια γνωρίζει τα προβλήματα και με την εκλογή του ως βουλευτής θα προσπαθήσει να λύσει βασικά θέματα.Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τον κ. Βλαχογιάννη ο οποίος έκανε σημαντικό έργο τα τελευταία 8 χρόνια στο Νομό και μόνο τυχαίο δεν είναι που ακόμη και τώρα από τη θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη της Ν.Δ. τον αποκαλούν Νομάρχη των έργων.Σημειώνεται ότι την προσεχή Παρασκευή 27-04-2012 στις 8 το βράδι ο κ. Βλαχογιάννης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αθήνα στους ετεροδημότες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, ενώ την Κυριακή 29-04-2012 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Λάρισα στο Χατζηγιάννειο στις 8 το βράδι.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26 λειτουργεί καθημερινά, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου