Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πολίτες σe “Δράση” - Τσιτσούλας εν “Δράση”


Τρικαλινοί πολίτες που δεν δέχονται να είναι πελάτες των κομμάτων συναντήθηκαν χθες βράδυ να συζητήσουν τις απόψεις τους στα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της αδιέξοδης πολιτικής των κομμάτων που μας εξουσίασαν μεταπολιτευτικά.








Οργάνωσαν την δραστηριότητά τους συμμετέχοντας με τις δικές τους δυνάμεις σε έναν άνισο αγώνα απέναντι στα κρατικοδίαιτα κόμματα που εξασφάλισαν για λογαριασμό τους χρήματα του λαού από την κρατική επιχορήγηση, τα οποία θα σπαταλήσουν για μια φορά ακόμα σε ένα “προεκλογικό παζάρι” (όπως το έκαναν τόσες φορές στο παρελθόν) στο οποίο θα τάξουν λαγούς με πετραχήλια.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος βουλευτής της «Δράσης» Γιώργος Τσιτσούλας ο οποίος ανέπτυξε στους συμπολίτες την φιλελεύθερη φιλοσοφία και τη στάση του κόμματος στην κρίση θεσμών και αξιών της κομματικής πολιτείας που στήθηκε από το καρτέλ των λεγόμενων και «κομμάτων εξουσίας».

Έκανε εκτενή αναφορά στις ρηξικέλευθες πολιτικές προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση των παθογενειών του δημόσιου βίου.




Για την πολύπαθη επιχειρηματική δραστηριότητα στον τόπο μας είπε πως στόχος του κόμματος είναι η κατάργηση όλων των υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών.

Ακόμα μίλησε και για την καθιέρωση εγγυημένης Βασικής Εθνικής  Σύνταξης (ΒΕΣ) για όλους τους πολίτες στα 700 ευρώ το μήνα, στο 67ο  έτος, κατευθείαν από τον προϋπολογισμό, που θα ξεκινάει από τους αγρότες μέχρι και τους βουλευτές.

Συγκροτήθηκε επιτροπή εκλογικού αγώνα της οποίας το έργο θα είναι οι προσεχείς περιοδείες σε Καλαμπάκα, Πύλη, Φαρκαδόνα, περιοχή Χασίων, περιοχή Κόζιακα, περιοχή Παναγίας και Ελάτης, καθώς και τη γενέτειρα περιοχή του υποψήφιου βουλευτή , που είναι εκείνη του πρώην δήμου Φαλώρειας.

Η τελική προεκλογική συνάντηση θα γίνει στην πόλη των Τρικάλων με πιθανή έλευση του Προέδρου της «Δράσης» κ. Στέφανου Μάνου.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου