Τρίτη 24 Απριλίου 2012

…και τώρα final 4 - Πρωτάθλημα Γυναικών Α1 Α.Σ. ΑσκληπιόςVS Γ.Σ. Λαμίας 2-3


Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση βρίσκεται από χτες η γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού. Μετά την χτεσινή τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και παρά την ήττα, η ομάδα των γυναικών προκρίθηκε στο final 4 για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.





  
Άνοδο που θα διεκδικήσουν 4 ομάδες (οι 2 πρώτες των ομίλων)  της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, Ο Γ.Σ. Λαμίας, Α.Σ. Ασκληπιός, ΣΠΑ Καρδίτσας και Φθία Λαμίας. Οι 4 ομάδες θα παλέψουν για το ένα εισιτήριο της ανόδου, σε χιαστί αγώνες με τα ζευγάρια των ημιτελικών να είναι από τώρα γνωστά. Αυτό που απομένει να καθοριστεί είναι η Πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, προφανώς μακριά από τις έδρες των ομάδων.

   
Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι, Α.Σ. Ασκληπιός VS Φθία Λαμίας και Γ.Σ. Λαμίας VS ΣΠΑ Καρδίτσας. Οι νικητές θα παίξουν στον τελικό με έπαθλο το ένα εισιτήριο της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στα του αγώνα, όπου όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό της Μπάρας την Κυριακή 22/4 είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής περιόδου, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα παίζοντας καταπληκτικό volley, με εναλλαγές στο σκορ και με ανατροπή μάλιστα στο σκορ, με τον Ασκληπιό να προηγείται 2-0, την Λαμία να ισοφαρίζει 2-2 και να παίρνει τελικά το παιχνίδι στο 5 σετ.

Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-21σε 41΄, 2ο 25-16 σε 25΄, 3ο 24-26 σε 25΄, 4ο 17-25 σε 22΄, 5ο 10-15 σε 17΄.

Έπαιξαν Γ.Σ. Λαμίας (Αγγελης Η.) Κολοβέτσιου Ε. Ζαχαρή Δ. Μιμίκου Μ. Ξάνθου Κ. Διπλάρη Δ. Κόντρα Ν. Παληογιάννη Δ. Κουρτουμανίτη Ε. Δημητρίου Κ. Νάκη Χ. Κουτσούκη Γ. Αγγελακοπούλου Ε.

Α.Σ. Ασκληπιός   (Ιόβτσεβ Δ.) Γιαννοπούλου Κ. Χαλκιαδάκη Κ. Χατζή Β. Τεντολούρη Μ. Γκουτζιούπα Ε. Καπέλου Ε. Γεωργίου Α. Μουρατλάρι Β. Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ. Σακελλαρίου Κ. Τόλλιου Ε. 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου